Πολύνεκρο: Ανέκτησε επαφή ο πατέρας, ποιοι είναι πλάι του

Κρήτη
Πολύνεκρο: Ανέκτησε επαφή ο πατέρας, ποιοι είναι πλάι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδόν ένας μήνας συμπληρώνεται από το πολύνεκρο τροχαίο επί του ΒΟΑΚ στο ύψος της  Αγίας Πελαγίας με τους τρεις νεκρούς  και στο νοσοκομείο εξακολουθούν να παραμένουν ο 47χρονος Νίκος Κωστίδης και η 15χρονη κόρη του Χριστίνα, πρωταγωνιστές και εκείνοι του φριχτού δυστυχήματος.

Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο για τα δύο μέλη της οικογένειας Κωστίδη και η κατάστασης της υγείας τους γεννά αισιοδοξία τόσο στο ιατρικό όσο και στο ευρύτερο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του πατέρα έχει βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό που ο ίδιος πλέον δεν υποστηρίζεται από τα μηχανήματα, έχει ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον, όμως εξακολουθεί να παραμένει για νοσηλεία στην εντατική μονάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας δεν έχει ακόμη συνολική εικόνα των όσων έχουν προηγηθεί, ωστόσο θα ακολουθηθεί και στη δική του περίπτωση η ίδια διαδικασία με την κόρη του, που έμαθε τα τραγικά νέα με την με την συνδρομή εξειδικευμένης ομάδας ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ.

Είναι θέμα ημέρων σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, να βγει από την ΜΕΘ και εν συνεχεία να νοσηλευτεί σε άλλη κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος  με δεδομένο ότι η υγεία του πλέον δεν κινδυνεύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ 3 ΝΕΚΡΟΥΣ

Αναφορικά με την κόρη του Χριστίνα, η κατάσταση της παραμένει σταθερή και παραμένει και εκείνη στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Στο πλευρό των δύο μελών της οικογένειας οι γιαγιάδες της Χριστίνας , μαμά και πεθερά του Νίκου Κωστίδη, οι οποίες από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό των δύο αγαπημένων τους προσώπων που κατάφεραν και βγήκαν αλώβητα από την τραγωδία που έπληξε την οικογένεια.

Ο πόνος είναι βαρύς για τις δύο γυναίκες που ελπίζουν και προσεύχονται ότι σύντομα  ο Νίκος και η Χριστίνα θα πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους προκειμένου να αρχίζουν σιγά σιγά να επουλώνουν πληγές.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News