Βουρκωμένος ο Καμπακάκης για την άρρωστη κορούλα του vid

Κρήτη
Βουρκωμένος ο Καμπακάκης για την άρρωστη κορούλα του vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης περνά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωή του, αφού βλέπει την μικρή του 6χρονη κόρη Κλεοπάτρα, να παλεύει με τον καρκίνο καθημερινά.

Τον περασμένο Νοέμβριο η μικρή Κλεοπάτρα διαγνώστηκε με καρκίνο και συγκεκριμένα με οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σε μια σειρά από χημειοθεραπείες. Ωστόσο η αρρώστια εξελίχθηκε ως πολύ επιθετική και τώρα χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό με σκοπό την τάχιστη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Πλήθος τραγουδιστών, νυχτερινών μαγαζιών, φίλων, fans αλλά και απλού κόσμου προσπαθεί να διαδώσει το μήνυμα για να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι να ταξιδέψει η μικρή Κλεοπάτρα στην Αμερική και με τις απαραίτητες ιατρικές διαδικασίες να βγει νικήτρια.

Ο ίδιος, ανέβασε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στοFacebook θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο γι'αυτή το την κίνηση, την συμπαράσταση και κυρίως την στήριξη για να βρεθούν τα χρήματα! Ο ίδιος βουρκωμένος είπε στο βίντεο: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ! Σας ευχαριστώ όλους για την στάση σας, για την συμπαράσταση που μου δείξατε με οποιονδήποτε τρόπο, για την συμβολή σας ώστε να μαζευτεί αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό και να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε με την Κλεοπατρούλα μας στην Αμερική και να εγχειριστεί! Κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει αν δεν βοηθούσατε εσείς!»

athensmagazine

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News