Μαρούσι: Η στιγμή που "μπαίνει" η βόμβα & γίνεται έκρηξη vid

Ελλάδα
Μαρούσι: Η στιγμή που "μπαίνει" η βόμβα & γίνεται έκρηξη vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη σημειώθηκε περί τις 04.00 σε κατάστημα με έπιπλα στη λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι.

   Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο κατάστημα.

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο δράστης βάζει τη βόμβα στο κατάστημα επίπλων στην Κηφισίας

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε το newsit.gr συγκλονίζει. Η εγκληματική ενέργεια με την τοποθέτηση βόμβας "on camera". Η έκρηξη που ακολούθησε κατέστρεψε ολοσχερώς το κατάστημα επίπλων προκαλώντας σημαντικές ζημιές και στα διπλανά καταστήματα.

Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στο κατάστημα επίπλων στο Μαρούσι ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος και σε αυτό καταγράφεται η ισχύς της έκρηξης και οι ζημιές που προκάλεσε.

Η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή και προκάλεσε ευτυχώς μόνο σοβαρές υλικές ζημιές, σε όλο το κτίριο όπου στεγάζεται το κατάστημα.

Το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου στο ρεύμα προς Αθήνα και λόγω της έκρηξης έχει κλείσει η μια λωρίδα της Κηφισίας με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττική

  ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News