Με Βουό για το τρίποντο ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Με Βουό για το τρίποντο ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη... φαρέτρα του ΟΦΗ είναι ο Πάτρικ Βουό για το σημερινό κομβικό παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Στην αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι (ΕΡΤ3) για τη 14η αγωνιστική της Football League, μοναδικός στόχος για την ομάδα του Ηρακλείου είναι η επιστροφή στις νίκες.

Η παρουσία του Ιβοριανού στράικερ είναι αναμφίβολα σημείο αναφοράς, πρωτίστως αγωνιστικά, όσο και για το φίλαθλο κόσμο. Μια πολύτιμη μονάδα για τον Νίκο Παπαδόπουλο, που προσθέτει ποιότητα και στοιχεία που έλειπαν από τη γραμμή "κρούσης". Το δελτίο του 30χρονου επιθετικού εκδόθηκε χθες και είναι πλέον διαθέσιμος, συγκεντρώνοντας πολλές πιθανότητες να βρίσκεται ακόμη και στο αρχικό σχήμα.

Στην ομάδα του Ηρακλείου γνωρίζουν τη δυσκολία του σημερινού αγώνα, όμως είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Άλλωστε, είναι ευκαιρία μετά τη χθεσινή λευκή ισοπαλία της Παναχαϊκής, στην έδρα της Σπάρτης, να πλησιάσουν οι Κρητικοί στους τρεις βαθμούς από τη δεύτερη θέση.

Αγωνιστικά, από τη μια ο Βουό θα είναι παρών, όμως από την άλλη τα προβλήματα είναι αρκετά. Στο... απουσιολόγιο προστέθηκε ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος έχει ενοχλήσεις από το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας. Εκτός είναι ακόμη οι τραυματίες Περογαμβράκης, Λεάλ, Κοιλιάρας και Οικονόμου, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Νάστος.

Τη 18μελή αποστολή απαρτίζουν οι Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Τοπούζης και Βουό. Δε συμπεριελήφθησαν οι νεαροί Παναγιώτου και Τοπούζης.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου, έκανε αρκετές δοκιμές μέσα από τις ασκήσεις τακτικής. Δεν άνοιξε τα... χαρτιά του για το αρχικό σχήμα, όμως είναι πιθανό να υπάρχουν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά το σχηματισμό και τα πρόσωπα.

Το σημερινό παιχνίδι θα "σφυρίξει" ο Μιχαηλίδης του Συνδέσμου Βοιωτίας, με βοηθούς τους Κουρέντα και Μαρνέζο από Τρίκαλα και Χανιά αντίστοιχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News