default-image

Σούπερ ντέρμπι και πρόκριση για ΠΑΝΟΜ και Μοίρες

Ποδόσφαιρο
Σούπερ ντέρμπι και πρόκριση για ΠΑΝΟΜ και Μοίρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παρουσία τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ εξασφάλισαν ΠΑΝΟΜ και Μοίρες, που επικράτησαν Γιούχτα και Ζαρού αντίστοιχα σε αναμετρήσεις που καθήλωσαν.

Η ομάδα των Μαλίων νίκησε 3-2 τον Γιούχτα στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου προηγήθηκε με τον Καστελιανάκη στο 42', με τον Μυλωνά να ισοφαρίζει στο 60' για τους γηπεδούχους.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ζανελάρης έδωσε το προβάδισμα ξανά στον Γιούχτα, με τον Φουκαράκη να ισοφαρίζει εκ νέου στο 79'. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, όπου και πάλι ο Φουκαράκης στο 116' έδωσε την πρόκριση στους Μαλιώτες.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Μοίρες επικράτησαν με το ίδιο σκορ 3-2, αλλά στην κανονική διάρκεια. Ο Ποτηράκης (15' και 24') έδωσε γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, με τον Πουλάκη να μειώνει στο 31', ενώ ο Ιερωνυμάκης έκανε το 3-1 στο 43'. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48') ο Αντώνης Μεταξάκης πέτυχε το 3-2 για το Ζαρό, που όμως ως το φινάλε δε μπόρεσε παρά την πίεση να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Στην κληρωτίδα για τους "4" του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα μπουν: Μινωική, ΠΟΑ, ΠΑΝΟΜ και Μοίρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News