Παραιτήθηκε ο Αμανατίδης μετά την ήττα από τον Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Παραιτήθηκε ο Αμανατίδης μετά την ήττα από τον Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Περικλής Αμανατίδης παραιτήθηκε μετά την ήττα από τον Εργοτέλη στο σημερινό παιχνίδι των Σερρών...

Ο έμπειρος τεχνικός μετά την ήττα των «λιονταριών» από τον Εργοτέλη ανακοίνωσε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου την αποχώρησή του και πλέον αναζητείται η διάδοχη κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στους νέους παίκτες πρέπει να δοθεί χρόνος ενσωμάτωσης, είναι ταλαντούχοι, έχουν παίξει όλοι στην Σούπερ Λίγκ, είναι επιτυχία που ήρθαν στην ομάδα μας να βοηθήσουν. Δεν είναι καλό να δημιουργείται στην ομάδα τεχνητή ένταση. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό, οι παίκτες οι περισσότεροι είναι νέα παιδιά κάτω των 23 ετών, πρέπει να τους πιστέψετε γιατί το αξίζουν.

Να τους πιστέψει και ο κόσμος. Είναι αυτοί που θα δώσουν την μάχη μέχρι τέλος και νομίζω πως η ομάδα θα σωθεί. Στον Πανσερραϊκό διαφωνώ με κάθε είδους εσωστρέφεια. Αυτό το έχει η ομάδα με μία αλληλουχία γεγονότων. Αδικήθηκε ο Πανσερραϊκός, αλλά δεν χρειάζεται κλάμα για αυτό. Οργάνωση χρειάζεται και θωράκιση.

Το καλοκαίρι έβαλα πλάτη γιατί την χρειαζόταν, είναι καλό όμως μερικές στιγμές όταν δεν υπάρχει εξέλιξη να ξέρεις να βάζεις ένα τέλος. Νομίζω και για την ομάδα θα είναι καλή η εξέλιξη, με νέο υλικό, να βρει κάτι άλλο να προχωρήσει. Αυτή πιστεύω πως είναι μία απόφαση όχι εν θερμώ, αλλά είναι μία απόφαση που αισθάνομαι ότι πρέπει για να βοηθηθεί η ομάδα.

Θα αλλάξει κάτι και για την ομάδα και για εμένα. Έχω ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο και νομίζω ότι θα πρέπει να χαραχθεί μία καινούργια ημέρα. Έχουμε όλοι μία διαδρομή και δεν επιτρέπω να με ακυρώσει κανείς.

Είμαι αυτός που είμαι. Θα προχωρήσουμε όλοι, υπάρχει επόμενη ημέρα για όλους. Συνεχίζω να πιστεύω αυτό που είχα πει, πως ο Πανσερραϊκός με ή χωρίς εμένα θα σωθεί. Το πιστεύω και το θέλω»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News