Mισέλ: Τι κρυβόταν στο γαλάζιο κουτί των Tiffany's vid

Κόσμος
Mισέλ: Τι κρυβόταν στο γαλάζιο κουτί των Tiffany's vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εικόνα είχε κατακλύσει τότε τα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Το ζεύγος Ομπάμα υποδεχόταν πριν από περίπου ένα χρόνο το επόμενο αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του στον Λευκό Οίκο. Η Μελάνια κουβαλούσε ένα δώρο για τον Μισέλ Ομπάμα σε ένα γαλάζιο κουτί του οίκου Tiffany & Co.

To κουτί είχε τότε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση καθώς επειδή η συγκεκριμένη χειρονομία ήταν εκτός πρωτοκόλλου, κανείς δεν πήγε να το πάρει από τα χέρια της Μισέλ, μέχρι που επενέβη ο Μπαράκ Ομπάμα και το πήρε.

Η Μισέλ Ομπάμα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, αποκάλυψε τελικά τι περιείχε το περίφημο γαλάζιο κουτί.

H συνέντευξη αναμένεται να μεταδοθεί αύριο, ωστόσο το σχετικό απόσπασμα κυκλοφόρησε ήδη.   Το κουτί είχε μια κορνίζα τελικά και η Μισέλ την χαρακτήρισε «υπέροχη». «Για όλα υπάρχει πρωτόκολλο. Είναι μια επίσημη επίσκεψη, όπου μας λένε ότι πρόκειται να κάνετε αυτό, ότι πρέπει να σταθείτε εκεί. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν δοθεί δώρα κι έτσι σκέφτηκα ok. Τι έπρεπε να κάνω με αυτό το δώρο. Κανείς δεν ερχόταν για να το πάρει. Και τότε ο άνδρας μου έσωσε τη στιγμή. Πήρε το κουτί και το πήγε μέσα.» ανέφερε στη συνέντευξη η Μισέλ Ομπάμα.

Δείτε τι είχε γίνει τότε:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News