default-image

«Σε ρυθμό εκλογών η Νέα Δημοκρατία στο Ηράκλειο»

Κρήτη
«Σε ρυθμό εκλογών η Νέα Δημοκρατία στο Ηράκλειο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, Τομεάρχη Υποδομών και την Σοφία Ζαχαράκη Αν. Εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., καθώς και τον Γραμματέα του Κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.

Η κεντρική ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:00 μ.μ., στο κέντρο «Αναδρομές» στις Αρχάνες, με επίσημους προσκεκλημένους τον Βουλευτή Σερρών - Τομεάρχη Υποδομών της Ν.Δ. κ. Κώστα Καραμανλή και την Αν. Εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. κα Σοφία Ζαχαράκη και με την παρουσία του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη και άλλων κεντρικών στελεχών  της Παράταξής μας από ολόκληρο τον νομό.

Πριν την ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ ο κ. Κ. Καραμανλής θα ακολουθήσει το εξής πρόγραμμα:

10.30 π.μ.: Σύσκεψη στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» με Εκπροσώπους του Παγκρήτιου Συλλόγου Εργαζομένων ΥΠΑ ΚΑΗΚ και του Τοπικού Συλλόγου Εργαζομένων Αεροναυτιλίας ΥΠΑ.

11.30 π.μ.: Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

12.15 μ.μ.: Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

13.15μ.μ.: Σύσκεψη στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας στο Καστέλι παρουσία του Δημάρχου κ. Ζ. Καλογεράκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής για το νέο «Αεροδρόμιο Καστελίου».

14.30 μ.μ.: Σύσκεψη στον Δήμο Χερσονήσου, στα Μάλια, παρουσία του Δημάρχου κ. Γ. Μαστοράκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής για την εγκαταλειμμένη «Μαρίνα Μαλίων», καθώς επίσης και συζήτηση με Εκπροσώπους Συλλόγων δίτροχων & τετράτροχων οχημάτων και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

16.00 μ.μ.: Σύσκεψη στο Δήμο Μαλεβιζίου, στο Γάζι, παρουσία του Δημάρχου κ. Κ. Μαμουλάκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής για τον «κόμβο Αγ. Πελαγίας» και τις τελευταίες εξελίξεις για τον ΒΟΑΚ.

Η κα Σ. Ζαχαράκη θα συμμετάσχει στη Συνέντευξη Τύπου της ΝΟΔΕ στις 11.30 π.μ. στα γραφεία της Οργάνωσης, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της Παράταξής μας και παρουσία σε τοπικά ΜΜΕ του νομού.

Για πληροφορίες και προσκλήσεις για την εκδήλωση επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της ΝΟΔΕ Ηρακλείου: 2811810280. Υπεύθυνοι της εκδήλωσης οι κ.κ. Β. Καρκανάκης, Λ. Ζερβός και Γ. Βαρούχας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News