Πλατανιάς: Έπιασε δουλειά και ανακοινώθηκε ο Χατζηνικολάου

Ποδόσφαιρο
Πλατανιάς: Έπιασε δουλειά και ανακοινώθηκε ο Χατζηνικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και επίσημα τεχνικός του Πλατανιά είναι από σήμερα ο Γιάννης Χατζηνικολάου...

Ο "Χάτζι" όπως ξέρουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι είναι από το πρωί στα Χανιά και είναι δεδομένο πως το όνομά του εκεί είναι πάντα σεβαστό, αφού η ιστορία έγραψε πως είναι ο πρώτος τεχνικός που οδήγησε χανιώτικη ομάδα-τον Πλατανιά συγκεκριμένα- στη μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία. Αυτό βέβαια δε θα αλλάξει ποτέ...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Χατζηνικολάου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ.Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο κ.Χατζηνικολάου επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από περίπου έξι χρόνια, καθώς ήταν ο τεχνικός ο οποίος την οδήγησε στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Στην Super League ο κ.Χατζηνικολάου κάθισε στον πάγκο του Πλατανιά για 11 αγώνες με απολογισμό τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ο νέος τεχνικός του Πλατανιά είναι γεννημένος στις 30/01/1965 και εκτός του Πλατανιά, έχει επίσης εργαστεί σε Άγιο Νικόλαο (2001-2003), ΟΦΗ (2004-05 και 2010), Ιωνικό (2007), Αιγάλεω (2007-08 και 2009-10), Άρη (2013), Πανθρακικό (2016) και Εργοτέλη (2016).

Άμεσος συνεργάτης του κ.Χατζηνικολάου αναλαμβάνει ο κ.Γιάννης Κατσούλης."

Ο 53χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε ενώπιον των ποδοσφαιριστών, στους οποίους τόνισε ότι όσο υπάρχουν ελπίδες είναι υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιάννης Χατζηνικολάου αρκέστηκε να μιλήσει για το παιχνίδι που έρχεται και μοιάζει να είναι... τελικός παραμονής και ματς χωρίς αύριο! "Υπάρχει μπροστά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν", σχολίασε προσθέτοντας, "πως όσο υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες παραμονής θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να τις διατηρήσουμε ζωντανές..."

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News