Ο δρόμος δικός του όπως και η... κλήση δική του

Κρήτη
Ο δρόμος δικός του όπως και η... κλήση δική του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη και κάποιος που δεν έχει στα χέρια του δίπλωμα οδήγησης και δεν ξέρει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, γνωρίζει ωστόσο, αυτό που λέει η... κοινή λογική ότι δεν αφήνουμε ποτέ το αυτοκίνητο μας στη μέση του δρόμου.

Τι σοβαρό λόγο μπορεί να είχε ο συγκεκριμένος οδηγός της φωτογραφίας που άφησε ανενόχλητος το αυτοκίνητο του στην οδό Ερωτοκρίτου, στο κέντρο του Ηρακλείου, σε έναν ιδιαιτέρως στενό δρόμο και έφυγε σαν... κύριος.

Άξιο αναφοράς και το γεγονός ότι δεν επρόκειτο για λίγη ώρα παράνομης στάθμευσης  καθώς στο σημείο ειδοποιήθηκε και εκπρόσωπος της δημοτικής αστυνομίας.

Η αστυνομικός έφυγε αφήνοντας την κλήση στο παρμπρίζ του Ι.Χ και ακόμη και αν και πέρασε κάμποση ώρα ο ασυνείδητος - γαϊδουρίστας  παρέμενε άφαντος και το αυτοκίνητο του φαρδιά πλατιά στη μέση του δρόμου.

Ενώ για κυκλοφοριακή παιδεία;  Ούτε λόγος... σίγουρα άγνωστες λέξεις για τον συγκεκριμένο οδηγό που δεν μπήκε καν στην διαδικασία να σκεφτεί τον συμπολίτη του οδηγό αυτοκινήτου ή και δίκυκλου αλλά και περαστικό που αν ήταν τύχαινε να ήταν μητέρα με καρότσι θα αντιμετώπιζε με σχετική δυσκολία.  

Χαρακτηριστικό παράδειγμα άλλωστε και η διέλευση από το σημείο εκείνη την ώρα ενός παππού με τα εγγόνια του.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News