Βροχές αλλά και 22°C στην Κρήτη – Πως θα εξελιχθεί ο καιρός;

Κρήτη
Βροχές αλλά και 22°C στην Κρήτη – Πως θα εξελιχθεί ο καιρός;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες τοι σκηνικό του καιρού να θυμίζει άνοιξη, με τον υδράργυρο να φτάνει μέχρι και τους 18 βαθμούς στην Κρήτη, όμως οι βροχές αναμένεται να κάνουν… δυναμική επανεμφάνιση.

Συγκεκριμένα, αναμένονται ασθενείς βροχές σε όλο το νησί, με τις θερμοκρασίες την Κυριακή να «φέρνουν» μια «γεύση» από καλοκαίρι, αφού θα φτάσουν μέχρι και τους 22 βαθμούς κελσίου - κατά τόπους!

Πως θα είναι ο καιρός σε ολόκληρο το νησί μέχρι και τη Δευτέρα, σύμφωνα με το meteo.gr;

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Την Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι βροχοπτώσεις στην Αγία Βαρβάρα και θα συνεχιστούν μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Μέχρι τους 20 βαθμούς κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος το Σάββατο, με τον ουρανό στον Άγιο Νικόλαο να είναι καθαρός, με λίγα σύννεφα. Προσοχή στους οδηγούς, καθώς το πρωί και το βράδυ θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα.

ΑΜΑΡΙ: Ασθενής βροχή που θα διαρκέσει από αύριο το βράδυ μέχρι και το πρωί του Σαββάτου στο Αμάρι.

ΒΙΑΝΝΟΣ: Ασθενής βροχή αναμένεται σήμερα το βράδυ, ενώ βροχοπτώσεις περιμένουν οι κάτοικοι το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση από αύριο.

ΑΝΩΓΕΙΑ: Μπορεί να ξεκινήσουν οι βροχοπτώσεις από την Πέμπτη μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, όμως οι θερμοκρασία θα φτάνει μέχρι και τους 13 βαθμούς κελσίου τα μεσημέρια των επόμενων ημερών.

ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ: Ασθενής βροχή αναμένεται στο Αρκαλοχώρι από αύριο το βράδυ μέχρι και το Σάββατο, με τη θερμοκρασία την Κυριακή να φτάνει τους 19 βαθμούς κελσίου.

ΑΡΧΑΝΕΣ: Ασθενής βροχόπτωση θα σημειωθεί το βράδυ της Πέμπτης, με τον ουρανό γενικά να είναι συννεφιασμένος, αλλά την Κυριακή η θερμοκρασία να φτάνει τους 19 βαθμούς.

ΒΡΥΣΕΣ: Σχετικά καλός θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τα σύννεφα να διαδέχονται τον ήλιο και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 14 βαθμούς.

ΓΑΖΙ: Βροχή, αλλά με 17 βαθμούς κελσίου στο Γάζι, αφού από την Πέμπτη το βράδυ μέχρι το πρωί της Παρασκευής θα σημειωθεί ασθενής βροχή.

ΓΑΥΔΟΣ: Ασθενής βροχή στη Γαύδο από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, με τους ανέμους να φτάνουν μέχρι και 5 μποφόρ το Σάββατο.

ΓΕΡΓΕΡΗ: Συννεφιασμένος ο καιρός στη Γέργερη, με τη θερμοκρασία την Κυριακή να φτάνει τους 19 βαθμούς.

ΖΑΚΡΟΣ: Συννεφιασμένος ο καιρός τις επόμενες ημέρες στο Ζάκρο, με τα σύννεφα να δίνουν «σκυτάλη» σε βροχή το Σάββατο.

ΖΑΡΟΣ: Συννεφιασμένος ο καιρός τις επόμενες ημέρες στο Ζαρό τις επόμενες ημέρες.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Βροχή να περιμένουν οι Ηρακλειώτες το βράδυ της Πέμπτης, με τον καιρό κατά τα άλλα να είναι καλός, με ελάχιστα σύννεφα στον ουρανό και με τη θερμοκρασία να αγγίζει μέχρι και τους 20 βαθμούς την Κυριακή. Μέγιστες θερμοκρασίες από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα στο Ηράκλειο θα είναι οι 18 βαθμοί.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Ασθενής βροχή, αλλά με σταθερή θερμοκρασία τους 15 βαθμούς προβλέπεται στην Ιεράπετρα για το Σάββατο. Σε γενικές γραμμές, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 22 βαθμούς την Κυριακή.

ΚΑΝΔΑΝΟΣ: Ασθενής βροχή από το μεσημέρι της Πέμπτης μέχρι και το πρωί του Σαββάτου στην Κάνδανο.

ΚΑΣΤΕΛΛΙ: Συννεφιασμένος ο καιρός τις επόμενες ημέρες στο Καστέλλι, ενώ αναμένονται και ασθενείς βροχοπτώσεις.

ΚΙΣΣΑΜΟΣ: Καλός θα είναι σχετικά ο καιρός, με λίγα σύννεφα και ασθενείς βροχοπτώσεις.

ΚΡΟΥΣΣΩΝΑΣ: Βροχή αναμένεται στον Κρουσσώνα από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το πρωί της Παρασκευής και με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς.

ΛΕΝΤΑΣ: Συννεφιασμένος, αλλά καλός ο καιρός τις επόμενες ημέρες στο Λέντα.

ΜΑΛΙΑ: Συννεφιασμένος, αλλά καλός ο καιρός τις επόμενες ημέρες στα Μάλια με τους ανέμους να φτάνουν μέχρι και τα 5 μποφόρ το Σάββατο.

ΜΟΙΡΕΣ: Συννεφιασμένος ο καιρός τις επόμενες ημέρες στο Καστέλλι, ενώ αναμένονται και ασθενείς βροχοπτώσεις το πρωί του Σαββάτου.

ΜΟΥΡΝΙΕΣ: Συννεφιασμένος, αλλά καλός ο καιρός τις επόμενες ημέρες στις Μουρνιές, με την ορατότητα να είναι περιορισμένη τα πρωινά.

ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ: Βροχή αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης, με τον καιρό να είναι συννεφιασμένος, αλλά καλός.

ΝΕΑΠΟΛΗ: Ασθενής βροχή από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής. Η θερμοκρασία θα «αγγίξει» 20άρι Κυριακή και Δευτέρα.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ: Ασθενής βροχή από το μεσημέρι της Πέμπτης μέχρι και το πρωί του Σαββάτου.

ΠΡΕΒΕΛΗ: Ασθενής βροχή από το πρωί της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Καλός θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο με ελάχιστα σύννεφα και τη μέγιστη θερμοκρασία να βρίσκεται σταθερά στους 19 βαθμούς από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα.

ΣΗΤΕΙΑ: Συννεφιασμένος, αλλά καλό θα είναι ο καιρός στη Σητεία, με τη θερμοκρασία να «αγγίζει»… 20άρι την Κυριακή.

ΣΠΗΛΙ: Ασθενής βροχή από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, με τον ουρανό να είναι συννεφιασμένος.

ΣΤΑΥΡΑΚΙΑ: Βροχή το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, με τον ουρανό να είναι συννεφιασμένος τις υπόλοιπες ημέρες.

ΣΦΑΚΙΑ: Βροχή στα Σφακιά από το πρωί της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής.

ΤΖΕΡΜΙΑΔΟ: 1 βαθμός στο Τζερμιάδο αύριο το πρωί, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 17 το μεσημέρι της Κυριακής και τον ουρανό να είναι συννεφιασμένος.

ΤΥΜΠΑΚΙ: Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες στο Τυμπάκι, με την ορατότητα να είναι περιορισμένη αύριο το πρωί.

ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ: Μικρή πιθανότητα βροχής τις επόμενες ημέρες, με τον ουρανό να είναι συννεφιασμένος, αλλά τη θερμοκρασία να φτάνει τους 20 βαθμούς το Σάββατο.

ΧΑΝΙΑ: Συννεφιασμένος ο ουρανός στα Χανιά τις επόμενες ημέρες, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς την Κυριακή και την ορατότητα να είναι περιορισμένη τα βράδια και τα πρωινά, επομένως προσοχή στους οδηγούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News