default-image

Ο Διονυσίου μηνύει αστυνομικό που κατηγορείται ότι χτύπησε

Life
Ο Διονυσίου μηνύει αστυνομικό που κατηγορείται ότι χτύπησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου που συνελήφθη χθες στους Αμπελόκηπους όταν προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητο του από δρόμο που είχε κλείσει προσωρινά η Τροχαία.

Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά τις κατηγορίες της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Χθες το απόγευμα στις 4.40 μ.μ. και ενώ η Βασσιλίσης Σοφίας ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου, ο τραγουδιστής προσπάθησε να περάσει, έκοψε την κορδέλα της αστυνομίας με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε έναν αστυνομικό με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του.

Τότε σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και των αστυνομικών, οι οποίοι του απαγόρευσαν τη διέλευση.

Στις δηλώσεις του σήμερα το πρωί ο Στέλιος Διονυσίου εξερχόμενος του αστυνομικού τμήματος είπε ότι ένιωσε αδιαθεσία και δεν του επέτρεψαν να περάσει, δεν τραυμάτισε αστυνομικό και δεν έκοψε καμία κορδέλα.

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θα τα πούμε όταν τελειώσει η περιπέτεια. Ενιωσα μια ξαφνική αδιαθεσία, και ήθελα να πάω στο νοσοκομείο, δεν με αφήνανε να περάσω», είπε ο τραγουδιστής που όπως ανέφερε «δεν χτύπησε κανέναν αστυνομικό», δήλωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Ο  αστυνομικός κατέθεσε μήνυση εναντίον του τραγουδιστή, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καπερνάρος: Κάνουμε μήνυση κατά του αστυνομικού

Ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αστυνομικού.

«Θα ζητήσουμε προκαταρκτική εξέταση με έλεγχο του υλικού από τις κάμερες κυκλοφορίας. Έχουμε δικούς μας μάρτυρες όσον αφορά την αθωώτητα μας γιατί είναι πολύ σοβαρή η καταγγελία ότι τον χτυπήσαμε με το αυτοκίνητο».

Σύμφωνα με τον κ. Καπερνάρο «περιμέναμε τον αστυνομικό 2 ώρες στο τμήμα και τελικά εμφανίστηκε με τον δικηγόρο και τον συνδικαλιστή του».

«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε οπτική επαφή με το νοσοκομείο που πήγαινε ο Διονυσίου. Τον παρακαλάει για 150 μέτρα επειδή αισθάνεται δυσφορία. Μπορεί ένας άνθρωπος να εκνευριστεί» συμπλήρωσε για το περιστατικο.

Ο κ. Καπερνάρος υποστήριξε, ακόμα, ότι κανείς από τους δύο μάρτυρες που έχει προτείνει ο αστυνομικός δεν επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του ότι τραυματιστήκε από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του Στέλιου Διονυσίου.

Πηγή:thetoc.gr  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News