Τολμηρό άλμα από Σινούκ στα 61 για τον Κρητικό ναύαρχο -vid

Κρήτη
Τολμηρό άλμα από Σινούκ στα 61 για τον Κρητικό ναύαρχο -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κι αν έχει αγγίξει το 61ο έτος της ηλικίας του κρατώντας τα ηνία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας. Ο ναύαρχος του Πολεμικού ναυτικού και κρητικός Ευάγγελος Αποστολάκης αποδεικνύει πως παραμένει μάχιμος …Κόντρα στα συνηθισμένα σύμφωνα με τα οποία τα υψηλόβαθμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων παρίστανται ως απλοί παρατηρητές στις ασκήσεις, ο Ναύαρχος Αποστολάκης παίρνει μέρος σε αυτές και μάλιστα δεν δείχνει να τον απασχολεί ο βαθμός δυσκολίας τους. 

Καρέ - Καρέ  απαθανατίστηκε από τον τηλεοπτικό φακό, η παρουσία και η συμμετοχή  του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, στις ασκήσεις των  Ειδικών Δυνάμεων, στο κέντρο εκπαίδευσης  στη Νέα Πέραμο.

Ο 61χρονος Ναύαρχος αψηφώντας τη θέση του ως υψηλόβαθμο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων,  συμμετείχε σε προγραμματισμένα άλματα στατικού ιμάντα από ελικόπτερο Σινούκ στην θαλάσσια περιοχή Νέας Περάμου και νήσου Φλεβών, καθώς και σε επιχειρησιακή κατάδυση.

Κι αυτό γιατί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε προγραμματισμένα άλματα στατικού ιμάντα από ελικόπτερο Σινούκ στην θαλάσσια περιοχή Νέας Περάμου και νήσου Φλεβών, καθώς και σε επιχειρησιακή κατάδυση.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως που ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, έχει κατά καιρούς αποδείξει ότι στα 61 του χρόνια παραμένει μάχιμος, ενώ στο πλευρό του και κατά τη διάρκεια των ασκήσεων βρέθηκαν και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News