Νεαροί με αδυναμία στις… ταμειακές μηχανές

Κρήτη
Νεαροί με αδυναμία στις… ταμειακές μηχανές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις 22 και 24 ετών και είχαν… «master» στην παρανομία, με μία ιδιαίτερη προτίμηση στις ταμειακές μηχανές των καταστημάτων. Ο λόγος για έναν Έλληνα 22 ετών και έναν 24χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας που συνελήφθησαν χθες το πρωί, κατηγορούμενοι για 6 κλοπές και μία απόπειρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν χτες τα ξημερώματα οι δύο νεαροί εισέβαλλαν στο κατάστημα ενός 62χρονου, κλέβοντάς του χρήματα.

Η δράση των αστυνομικών ήταν άμεση, αφού συνελήφθησαν και όπως προέκυψε, σε προγενέστερο χρόνο, είχαν εισέλθει σε κατάστημα ιδιοκτησίας 34χρονης και αφαίρεσαν ταμειακή μηχανή.    

Από την αστυνομική έρευνα και την  εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 22χρονος με τον 24χρονο κατά το χρονικό διάστημα από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι και χτες είχαν διαπράξει ακόμη πέντε κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε καταστήματα στο Ηράκλειο, αφαιρώντας, χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News