Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του Γεραπετρίτικου καρναβαλιού

Κρήτη
Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του Γεραπετρίτικου καρναβαλιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι που πλέον έχει γίνει θεσμός, «έρχεται» και φέτος, καλώντας μικρά, αλλά και μεγάλα… παιδιά να λάβουν μέρος στην πιο όμορφη γιορτή!

Για μια ακόμη χρονιά, το καρναβάλι στην πόλη της Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, με παρουσιαστή το Γιώργο Λιανό.  

Το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι συνδιοργανώνουν το ΝΠΔΔ  ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας και ο Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, η ιστορία του καρναβαλιού ξεκινάει από το 1953 και τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει σε ένα ιδανικό επίπεδο, τόσο από οργάνωση όσο και από συμμετοχή του κόσμου.

Για τη φετινή χρονιά, στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο. Με διάθεση, κέφι και φαντασία σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτό το γιορτινό κλίμα που έχουμε ετοιμάσει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το παιδικό κυνήγι του χαμένου θησαυρού (ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α - ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ - ΟΔΗΓΟΙ - Ομάδα ΑΡΓΑ ΤΑ ΖΑ)

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Την Τσικνοπέμπτη με τσικνίσματα - φουνάρες σε κάθε σημείο της πόλης

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Με την παρουσίαση των ομάδων του κυνηγιού του χαμένου θησαυρού στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας. Το  κυνήγι έχει ήδη αρχίσει με το pre-game στις 17:00 (party animal)

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΡΒΟΥΑΡΙΟΥ: Ημέρα του κυνηγιού του θησαυρού της Ιεράπετρας που αποτελεί ένα από τα πρώτα που διοργανώθηκαν στον Ελλαδικό χώρο. Τα τελευταία χρόνια οργανώνεται  από την ομάδα που έχει κερδίσει την προηγούμενη χρονιά. Για φέτος οργανώτρια ομάδα είναι τα «ΑΡΓΑ ΤΑ ΖΑ» με τη στήριξη και συνδιοργάνωση του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.

Κάθε χρόνο συμμετέχουν όλο και περισσότερες ομάδες: Για φέτος πάνω από 1000 άτομα αναζητούν το  θησαυρό, με πολύ κέφι και ζωντάνια δίνοντας μια άλλη πνοή και Ελπίδα στην πόλη μας, στήνοντας μια γιορτή γεμάτη θέαμα και περιπέτεια.

Και οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 15:00, με την  Μεγάλη Παρέλαση των ομάδων στην οδό Δημοκρατίας. Στην παρουσίαση της καρναβαλικής παρέλασης θα είναι φέτος ο Γιώργος Λιανός. Βραζιλιάνες Χορεύτριες θα δώσουν το ρυθμό, καρναβαλιστές κάθε ηλικίας θα προσφέρουν ένα μοναδικό χρώμα και κέφι στην Πόλη μας!

Και φέτος όλη η πόλη ένα πάρτι!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News