Οριστικό: Γεγονός η επιστρΟΦΗ Πάτρικ Βουό!

Ποδόσφαιρο
Οριστικό: Γεγονός η επιστρΟΦΗ Πάτρικ Βουό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πιο δυνατό μεταγραφικό «χτύπημα» παίρνει «σάρκα και οστά» για τον ΟΦΗ, που κινούμενος μεθοδικά και σχετικά αθόρυβα, έκανε ξανά δικό του τον Πάτρικ Βουό.

Το neakriti.gr είχε αποκαλύψει μία εβδομάδα πριν, ότι ο έμπειρος παίκτης ήταν για τα καλά στο μεταγραφικό… κάδρο και είχαν αρχίσει από τότε ουσιαστικές επαφές.

Η σπουδαία μεταγραφή-επιστροφή ολοκληρώνεται και τυπικά, καθώς ο Ιβοριανός στράικερ έλυσε τη συνεργασία του με τη Λαμία και στα επόμενα λεπτά θα βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Τις τελευταίες ημέρες, παρά τις συνεχείς αναφορές που ήθελαν τον 30χρονο στράικερ «κλεισμένο» από τον Άρη, οι Κρητικοί έκαναν τις δικές τους κινήσεις.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα άνθρωπος της ομάδας βρέθηκε για δύο ημέρες στην Αθήνα, όπου συζήτησε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του.

Ουσιαστικά από την πρώτη στιγμή υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία σε όλα τα επίπεδα. Ο Ιβοριανός έδειξε ότι ήθελε να επιστρέψει στον ΟΦΗ, αναγνωρίζοντας και ο ίδιος ότι βρήκε ξανά τον εαυτό του ποδοσφαιρικά στην περυσινή κοινή του πορεία με τους «ασπρόμαυρους».

Πλέον, ο παίκτης θα βρίσκεται στην πόλη μας τα επόμενα λεπτά, όπου μέσα στην ημέρα θα πέσουν οι υπογραφές για είναι και τυπικά παίκτης του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News