default-image

Tι απαντά ο Καμμένος σε σενάρια αποχώρησης από την κυβέρνηση

Ελλάδα
Tι απαντά ο Καμμένος σε σενάρια αποχώρησης από την κυβέρνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ το απόγευμα με κύριο θέμα τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα της συγκυβέρνησης για το Σκοπιανό.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση ο Πάνος Καμμένος, πάντως, διέψευσε πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα και αναφέρονται στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο ίδιος από την κυβέρνηση εάν έρθει στη Βουλή λύση για το Σκοπιανό που δεν τον ικανοποιεί. "Δεν υπάρχουν ειδήσεις" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του, το έτερο στέλεχος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας και αυτός στους δημοσιογράφους, είπε σχετικά: "Δεν έχω κόντρα με κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εγώ ούτε ο πρόεδρος", για να τονίσει μετά: "Δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μία στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση".

Τη στιγμή, ωστόσο, που τα δύο στελέχη επιχειρούσαν να ρίξουν τους τόνους, ο Δημήτρης Καμμένος εξαπέλυε νέα επίθεση τη Δευτέρα το πρωί εναντίον στελεχών της συγκυβέρνησης. Ο Δ. Καμένος διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Μάκης Μπαλαούρας να μαλώνουν τους ΑΝΕΛ όπως ο δάσκαλος πειθαρχεί τον μαθητή. Για τον επικεφαλής του κόμματος Πάνο Καμμένο  είπε ότι δεν θα κάνει καμία κίνηση που δεν θα είναι καλά υπολογισμένη εθνικά.

Τη «βαβέλ» των ΑΝΕΛ ήρθε να συμπληρώσει και ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις ο οποίος μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο τόνισε: "Αν έρθει σύνθετη ονομασία με τον όρο ''Μακεδονία'' δεν πρόκειται να ψηφίσω. Με τίποτα. Μα τα γράφω από το 1992". Και πρόσθεσε: "Ήμουν επί τρεισημισι ώρες στο συλλαλητήριο.Μίλησα με τον κόσμο. Το κεντρικό θέμα για όλους τους Μακεδόνες είναι το όνομα. Δεν είναι ο αλυτρωτισμός που υπάρχει σε μερικά άρθρα. Τα αγάλματα και τα αεροδρόμια είναι δευτερεύοντα, τα έβαλαν για να τα αφαιρέσουν και να πουν ότι έκαναν υποχωρήσεις. Το όνομα ''Μακεδονία'' είναι το επιθετικό, το αλυτρωτικό".

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News