Ειδήσεις

Έργα εκσυγχρονισμού στο Ν. Καζαντζάκης απόψε DIRECT

Ίσως είναι ένα από πλέον πολυσυζητημένα αεροδρόμια της χώρας και για τους περισσότερους όχι και άδικα.

Ίσως είναι ένα από πλέον πολυσυζητημένα αεροδρόμια της χώρας και για τους περισσότερους όχι και άδικα.

Από την μία είναι το δεύτερο αεροδρόμιο σε κίνηση σε πανελλαδικό επίπεδο ειδικά την τουριστική περίοδο, ωστόσο από την άλλη οι εγκαταστάσεις είναι πεπαλαιωμένες και το σκηνικό κατά πολλούς τριτοκοσμικό.

Υποδομές μίας άλλης εποχής, στο σήμερα, το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Η συζήτηση και οι εξαγγελίες κυβερνήσεων για κατασκευή αεροδρομίου στο Καστέλι, έβαζαν φρένο σε κάθε σκέψη για παρεμβάσεις ουσίας στο Νίκος Καζαντζάκης.

Κατά την τρέχουσα σαιζόν τα δεδομένα άλλαξαν καθώς σχεδόν παράλληλα με τις εξελίξεις στο μέτωπο της κατασκευής του αεροδρομίου στο Καστέλι, στο υφιστάμενο του Ηρακλείου, άναψε το πράσινο φως για έργα εκσυγχρονισμού και επέκτασης.

Πότε θα ολοκληρωθούν; Πόσο αναγκαία ήταν για να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του αερολιμένα που αποτελεί την μεγαλύτερη πύλη εισόδου της Κρήτης; Τι προβλήματα έχουν παρουσιαστεί; Είναι δικαιολογημένη η γκρίνια επιβατών στην διάρκεια των πρώτων μηνών υλοποίησης του σχεδιασμού;

Απαντήσεις για όλα αυτά τα φλέγοντα ερωτήματα από τους άμεσα εμπλεκόμενους. Στο πλατό της εκπομπής ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας και ο προϊστάμενος τεχνικής συντήρησης αεροδρομίου Ηρακλείου Ιάκωβος Ουρανός.

Καλεσμένοι στην εκπομπή για να αναλύσουν το θέμα οι: Γιώργος Πλιάκας - Αερολιμενάρχης Ηρακλείου και Ιάκωβος Ουρανός - Προϊστάμενος Τεχνικής Υποστήριξης Αεροδρομίου Ηρακλείου.

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2018 στις 23:00 στο DIRECT με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο όλες οι εξελίξεις γύρω από τα έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια