default-image

Μπουφόν: «Αυτά τα παιχνίδια θα ήθελα να ξαναπαίξω»

Αθλητισμός
Μπουφόν: «Αυτά τα παιχνίδια θα ήθελα να ξαναπαίξω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O εμβληματικός τερματοφύλακας της Γιουβέντους Τζιανλουίντζι Μπουφόν μίλησε στην εκπομπή «Che Tempo Che Fa» του «Rai 1» για τα παιχνίδια που θα ήθελε να ξαναπαίξει, καθώς και για το αν θα συνεχίσει ή σταματήσει την ενεργό δράση.

«Είναι κάτι που κάνω για 25-28 χρόνια, οπότε για πολύ καιρό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, επειδή πρέπει να συναντηθώ με τον πρόεδρο. Το μέλλον είναι το μικρότερο από τα προβλήματά μου. Αυτό που θέλω είναι να πάρω την κατάλληλη απόφαση, οπότε είμαι βέβαιος ότι με τη βοήθεια του προέδρου, ενός ανθρώπου που πραγματικά νοιάζεται να είμαι καλά, και όλων στη Γιουβέντους, θα πάρουμε τη σωστή απόφαση για κάποιον της ηλικίας μου και για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο ρόλος μου στο μέλλον.

Βλέπω τον εαυτό μου στο ποδόσφαιρο, επειδή στο τέλος της ημέρας, πάντοτε ήταν η ζωή μου. Δεν νομίζω ότι μπορώ να ξέρω από τώρα εάν θα είναι ως προπονητής ή ως διευθυντής ή οτιδήποτε, επειδή θα χρειαστώ 5-6 μήνες διάλειμμα, όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο, για να το χρησιμοποιήσω για να καθαρίσω το κεφάλι μου» ήταν τα πρώτα λόγια του Μπουφόν, ο οποίος ρωτήθηκε επίσης και για παιχνίδια για τα οποία έχει μετανιώσει, με τον ίδιο να απαντάει:

«Θα ήθελα μία επανάληψη του Γιουβέντους - Ρεάλ, του περσινού τελικού Τσάμπιονς Λιγκ, και του τελικού του Euro 2012 μεταξύ Ιταλίας και Ισπανίας, επειδή αυτά είναι τα μοναδικά παιχνίδια που χάσαμε χωρίς να δείξουμε στο γήπεδο τις αρετές και τα χαρακτηριστικά της Γιουβέντους και της Ιταλίας». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News