default-image

«Είχε ανάγκη να βγει από την σκιά του Μέσι, ο Νεϊμάρ»

Αθλητισμός
«Είχε ανάγκη να βγει από την σκιά του Μέσι, ο Νεϊμάρ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι από τους πλέον έμπειρους σύγχρονους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές και η άποψη του, ειδικά όσον αφορά στους συμπατριώτες του, έχει βαρύνουσα σημασία. Ο λόγος για τον οπισθοφύλακα της Παρί σεν Ζερμέν, που μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA, για την περίπτωση του Νεϊμάρ.

«Η μόνη συμβουλή που του έδωσα ήταν εάν ακούσει την καρδιά του θα είναι ευτυχισμένος. Ηταν μία περίοδος που επικρατούσε σύγχυση στο μυαλό του και αυτό είναι το μόνο που του έχω πει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκ των κορυφαίων φουλ-μπακ του διεθνούς ποδοσφαίρου, αναφερόμενος στο χρονικό διάστημα πριν την μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είχε ανάγκη να βγει από την σκιά του Μέσι», συνέχισε ο Αλβες και πρόσθεσε: «Το να παίζεις με έναν παίκτη όπως αυτός, είναι το πιό απίστευτο που μπορεί να συμβεί στην καριέρα σου. Ταυτόχρονα, όμως, θα έχεις πάντα την αμφιβολία εάν οι ικανότητες σου είναι σημαντικές ή εάν η απόδοση σου, οφείλεται σ΄ εκείνον. Για το καλό το δικό του, αλλά και της Βραζιλίας, είναι καλύτερα που ο Νεϊμάρ συνεχίζει μόνος του»...

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News