Ειδήσεις

Μετέτρεψαν παιδική χαρά στα Δειλινά σε ουρητήριο (video)

Εικόνες απίστευτης εγκατάλειψης παρουσιάζει άλλη μία… παιδική χαρά στο Ηράκλειο!

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες που παρουσιάζει άλλη μία παιδική χαρά στο Ηράκλειο. Εικόνες εγκατάλειψης σε μία περιοχή που δεν… μετρά και πολλές παιδικές χαρές! Και δεν είναι άλλη από την περιοχή των Δειλινών.

Γεμάτη σκουπίδια, κατεστραμμένα σκαλοπάτια, σπασμένες κούνιες, χόρτα παντού, αλλά κυρίως η απίστευτη δυσοσμία που… κυριαρχεί εντός του χώρου αυτού, του... υποτιθέμενου χώρου αναψυχής των παιδιών, αφού χρησιμοποιείται και ως… ουρητήριο.

Χώρος επικίνδυνος για μικρούς, αλλά και για μεγάλους… αφού κλαδιά και σκουπίδια είναι διάσπαρτα παντού και μπορούν να προκαλέσουν ατύχημα, αλλά και για λόγους δυσοσμίας που καθιστά το χώρο ακατάλληλο επισκεψιμότητας, κυρίως για μικρά παιδιά.

Σίγουρα δεν υπάρχει σεβασμός και από κάποιους επισκέπτες σε έναν τέτοιο χώρο, ωστόσο δεν υπάρχει και καμία μέριμνα από τη δημοτική αρχή και την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας, με αποτέλεσμα τα παιδιά που την επισκέπτονται να κινδυνεύουν.  

Οι πολίτες αυτού του τόπου δε φτάνει μόνο να αποκτήσουν συνείδηση, χρειάζεται και οι φορείς να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Β.Ν.-Μ.Λ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια