Ισοπαλία χωρίς τέρματα για Απόλλωνα Σμύρνης και Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία χωρίς τέρματα για Απόλλωνα Σμύρνης και Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με "λευκή ισοπαλία" (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναθηναϊκό με το παιχνίδι να είναι αρκετά κακό ποιοτικά και τις δυο ομάδες να έχουν από δυο μόνο καλές στιγμές στην διάρκεια του 90λεπτου χωρίς να μπορούν να σκοράρουν.

Οι... πιτσιρικάδες και οι λίγοι έμπειροι του Ουζουνίδη είχαν ένα ξεκάθαρο πλάνο, κατάφεραν στο α' ημίχρονο να χάσουν και δύο ευκαιρίες με τον Άλτμαν (11') και το δοκάρι του Γιόχανσον (21'), αλλά στο β' μέρος που ήθελαν το κάτι παραπάνω κόντρα στην πολύ σταθερή άμυνα του Απόλλωνα δεν το βρήκαν, μένοντας φυσιολογικά στο 0-0.

Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι δεν ρίσκαραν το παραμικρό, αφού προτίμησαν να κρατήσουν το βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας μόλις μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι, όταν στο 9' ο Βλαχοδήμος απέκρουσε την μπάλα από κεφαλιά του Ελμπάζ και την έστειλε στο αριστερό δοκάρι της εστίας.

Ο Απόλλωνας διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 89', όταν ο Ινσούα απομάκρυνε με κεφαλιά την μπάλα από φάουλ του Κονέ και στη συνέχεια αυτή βρήκε στο δεξί απλωμένο του χέρι, σε μια πολύ δύσκολη φάση για τον Βάτσιο.

Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Στάικος, που πρόλαβε να δει δύο κίτρινες στα 15' που αγωνίστηκε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος (39' Χουάρες), Παπάζογλου, Κονέ, Τσουκαλάς (62' Μενδρινός), Αλμπάνης, Ελμπάζ, Ντεβέσα (75' Ανιέτε).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Τζανδάρης (90' Πίσπας), Κουρμπέλης, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (80' Κουντουριώτης), Άλτμαν (75' Στάικος), Δώνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News