Έργο... σωτηρίας έρχεται για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Κρήτη
Έργο... σωτηρίας έρχεται για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σάρκα και οστά» πρόκειται να πάρει ένα πολύ σημαντικό έργο για το… πολύπαθο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, που κατά καιρούς αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα.

Ο λόγος για την αντικατάσταση των σωληνώσεων κλιματισμού, ενός έργου η διακήρυξη του οποίου έγινε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και πρόκειται να κοστίσει 68.767,92 ευρώ.

Πρόκειται για ένα μεγάλο και σημαντικό έργο αναβάθμισης των υποδομών του νοσοκομείου, καθώς αφορά στην πλήρη αντικατάσταση των σωληνώσεων του δικτύου κυκλώματος ψύξης-θέρμανσης των τριών πρώτων ορόφων (υπόγειο, ισόγειο και Α' όροφο) της Νέας Πτέρυγας, του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου το οποίο είχε τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω διάβρωσης.

Η πλήρης ονομασία του έργου είναι «Αντικατάσταση σωληνώσεων κατακόρυφων στηλών κλιματισμού με πλαστικούς σωλήνες, Οργανικής Μονάδας έδρας Αγ. Νικολάου».

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝ Λασιθίου-ΓΝΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» αναφέρει επιπλέον:

«Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να υποβάλουν προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του ως άνω έργου έως την 27η Φεβρουαρίου 2018, ενώ τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα στον ισότοπο του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.agnhosp.gr και στα γραφεία της αναθέτουσας αρχής (Κνωσού 4, Άγιος Νικόλαος, ΤΚ 72100, τηλ.: 2841343000, 2841066000).

Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για την άμεση ανταπόκριση και την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, την ηγεσία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου για την άμεση έγκριση διεξαγωγής του έργου και το προσωπικό ευθύνης της για την άρτια εκπόνηση και ταχύτατη διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών και μελετών».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News