Στη ΣΕΑΠ ο Βασίλης Κικίλιας – «Καρφιά» στην κυβέρνηση

Κρήτη
Στη ΣΕΑΠ ο Βασίλης Κικίλιας – «Καρφιά» στην κυβέρνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 50% των αναδρομικών που οφείλονται στους απόστρατους των ένοπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας επανέλαβε μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα επιστρέψει η Νέας Δημοκρατίας όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ο τομεάρχης Άμυνας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας που βρέθηκε το πρωί στη ΣΕΑΠ πραγματοποιώντας επίσκεψη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ρόλο των ενόπλων δυνάμεων σε μια εποχή δύσκολη για τη χώρα.

Ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στο Μακεδονικό Ζήτημα, ένα από τα φλέγοντα ζητήματα των ημερών, υπενθυμίζοντας ότι η Νέας Δημοκρατίας έχει συγκεκριμένη και πάγια θέση σε ότι αφορά το θέμα και πώς τα συμφέροντα της χώρας πρέπει να διασφαλιστούν.

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η χώρα έχει πιάσει πάτο στη διάρκεια της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διευκρινίζοντας ότι πέρα από τα σενάρια των εκλογών που γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η χώρα πλέον χρειάζεται μια κυβέρνηση με στόχο και όραμα για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV:

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News