default-image

Νίκη-πρόκριση στο κύπελλο για την Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Νίκη-πρόκριση στο κύπελλο για την Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με συνοπτικές διαδικασίες η Μπαρτσελόνα νίκησε  2-0 την Εσπανιόλ και ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πριν καν συμπληρωθεί δεκάλεπτο οι Καταλανοί είχαν ήδη βάλει τις βάσεις της ανατροπής, χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Σουάρες έπειτα από άψογη σέντρα του Βιδάλ.

Και δεν χρειάστηκε να φτάσουμε ούτε στο 25λεπτο για να πετύχουν τον σκοπό τους, αφού το σουτ του Μέσι κόντραρε όσο χρειαζόταν για να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα.

Βέβαια από 'κει και πέρα η ομάδα του Βαλβέρδε δεν ήταν εξίσου καλή. Από ένα σημείο και μετά έδειξε να δίνει προτεραιότητα στη διαφύλαξη του σκορ.

Έχοντας ωστόσο στη σύνθεσή της και τον Κουτίνιο (που έκανε ντεμπούτο περνώντας στο 74' στη θέση του Ινιέστα) δεν επέτρεψε σκέψη στη συμπολίτισσα ότι μπορεί να πετύχει το θαύμα.

Μπορεί λοιπόν το δοκάρι να αρνήθηκε στον Μέσι το δεύτερό του γκολ στο παιχνίδι (σε κοντινή κεφαλιά στο τέλος), ωστόσο αυτό δεν έπαιξε ρόλο, ούτε έβαλε σε κίνδυνο την πρόκριση στα ημιτελικά, την οποία πανηγύρισαν στο τέλος οι «μπλαουγκράνα».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News