Κορυφώνεται η αγωνία για την γιαγιά- Τι λένε οι δικοί της

Κρήτη
Κορυφώνεται η αγωνία για την γιαγιά- Τι λένε οι δικοί της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό της 85χρονης στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας με αντίπαλο τους ισχυρούς ανέμους και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Παρά τις προσπάθειες η αγωνία κορυφώνεται καθώς η ηλικιωμένη παραμένει άφαντη. Τη φωτογραφία της αγνοούμενης ανήρτησαν οι οικείοι της στο facebook σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν οι έρευνες.

Είναι χαρακτηριστική και η ανάρτηση από την εγγονή της στο Facebook Μαίρη Ανδρουλάκη.

"Όποιος την δει ας το αναφέρει λέγεται Ειρήνη Ρουσακη,εχει εξαφανιστεί!!

Έχει αλσχαιμερ και είναι η γιαγιά μου..!!!"

Οι έρευνες γίνονται από την Αστυνομία, τους διασώστες ,τους πυροσβέστες και τους Σαμαρείτες, καθώς έχουν κινητοποιηθεί όλες οι αρμόδιες αρχές για την εύρεσή της και γίνονται με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ΕΔΕΑΚ κ.Δασκαλάκης οι έρευνες απέβησαν άκαπρες και συνεχίζονται με ομάδες και δυνάμεις που ανανεώθηκαν. Στις δυνάμεις προστέθηκαν πλέον οι εθελοντές Σαμαρείτες από την Ιεράπετρα, η ομάδα διάσωσης Ιεράπετρας και η ομάδα διάσωσης Αγ.Νικολάου με επικεφαλής Δημήτρη Κουλουβουσίδη.

Χθες οι έρευνες επικεντρώθηκαν στα Περβολάκια όπου πολίτες αναφέρουν ότι είδαν μια γυναίκα που της έμοιαζε, αλλά δεν επρόκειτο όπως αποδείχθηκε για την ηλικιωμένη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΜΕΡΑΚΛΙΝΑ" ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Η ηλικιωμένη, με το παρατσούκλι «Μερακλίνα» έμενε μόνη της στα Πιλαλήματα, έχει Αλτσχάιμερ και καρδιολογικά προβλήματα και τα τελευταία χρόνια συνήθιζε να φεύγει από το σπίτι της παρόλο που είναι πολύτεκνη και έχει 11 παιδιά. Την τελευταία φορά που έκανε ωτοστόπ και έφυγε από το σπίτι της βρέθηκε σε ένα άλλο χωριό, στη Μαρωνιά Σητείας.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News