default-image

Ευγνωμονεί τους μετόχους η διοικούσα του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ευγνωμονεί τους μετόχους η διοικούσα του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ, με την οποία ευγνωμονεί τους μετόχους για την ηθική και οικονομική στήριξή τους μέσα από καθαρή ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον ΟΦΗ. Αναλυτικά αναφέρουν:

"Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια για μια ακόμη φορά τους μετόχους της ΠΑΕ, για την εμπιστοσύνη τους, στον ειλικρινή ρόλο και την προσπάθεια που κάνουμε, αυτήν την εποχή στον ΟΦΗ.

Είναι μια προσπάθεια που έχει στόχο τη συσπείρωση όλου του φάσματος του ΟΦΗ (ομάδας, κόσμου, μετόχων), με σκοπό η ομάδα μας, να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της.

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η προσπάθεια που κάνουμε ως Διοικούσα Επιτροπή,  θα ήταν εκ των πραγμάτων καταδικασμένη, αν δεν είχαμε την ηθική, αλλά κυρίως, την οικονομική στήριξη των μετόχων.

Η συσπείρωση που διαπιστώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση των μετόχων  που έγινε, μας γεμίζει ικανοποίηση και έδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη των ανθρώπων αυτών για τον ΟΦΗ και αυτό θα πρέπει να τύχει αναγνώρισης από όλους μας.

Είναι άνθρωποι που έχουν δώσει αρκετά χρήματα και συνεχίζουν να το κάνουν με καθαρή ανιδιοτέλεια και αγάπη για την ομάδα που υποστηρίζουν και θέλουν κάποια στιγμή να την δούν, όπως όλοι μας, εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News