Θάνατος Ειρήνης: Ποιοι μιλούν για πληρωμένο συμβόλαιο

Θάνατος Ειρήνης: Ποιοι μιλούν για πληρωμένο συμβόλαιο

Eξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, καθώς ο ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αγρινίου έδωσε εντολή για κατεπείγουσα συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη από την αστυνομία.

Αφορμή της εισαγγελικής εντολής αποτέλεσαν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας από το μισοκαμένο αυτοκίνητο της 44χρονης.

Ο δικηγόρος και το τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που μετέβησαν στο Αγρίνιο κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΦΙΤΙΛΙ ΣΤΟ ΙΧ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Τα ευρήματα του πραγματογνώμονα

Αυτό που βρήκαν οι τεχνικοί σύμβουλοι στο μισοκαμμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star.gr είναι ένα αυτοσχέδιο φιτίλι βουτηγμένο σε πετρέλαιο και μάλιστα δεμένο με ένα μεγάλο καλώδιο  στην πίσω εταζέρα.

«Δεν έχει καεί ολόκληρη η καμπίνα, έγινε προσπάθεια εξαφάνισης αποτυπωμάτων  που μπορεί να ταυτοποιηθούν με συγκεκριμένα πρόσωπα. Όπως το βλέπω μου θυμίζει σκηνή αμερικανικού κινηματογράφου με πληρωμένα συμβόλαια», λέει ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι και οι δικηγόροι βιντεοσκόπησαν και φωτογράφισαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Σάρωσαν την περιοχή με ειδικά όργανα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News