default-image

Οι κινήσεις για την αλλαγή κλίματος στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Οι κινήσεις για την αλλαγή κλίματος στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από μια περίοδο βαθιάς κρίσης, ο ΟΦΗ φαίνεται ότι βγαίνει από το αδιέξοδο και "φουλάρει" συνολικά τις... μηχανές του για το στόχο της ανόδου.

Αυτή είναι η απόφαση των μετόχων, που μετά τις τελευταίες διεργασίες αναλαμβάνουν την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ. Όχι απλά για να "βγει" η χρονιά, αλλά για να υπάρχουν οι προϋποθέσεις, ώστε η ομάδα να "κυνηγήσει" μέχρι τέλους το στόχο της ανόδου.

Οι συζητήσεις μεταξύ των μετόχων είχαν κορυφωθεί αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, όμως στη βραδινή συνάντηση της Τρίτης φάνηκε σε μεγάλο βαθμό ότι υπάρχει μεγάλη συσπείρωση στο "εσωτερικό", που μπορεί να αποτελέσει... οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και μέτοχοι που είχαν αποστασιοποιηθεί το τελευταίο διάστημα για διάφορους λόγους έκαναν σημαντικές τοποθετήσεις και εξέφρασαν την πρόθεση να συνεισφέρουν οικονομικά

Παίρνοντας μεγάλη ώθηση από τη νικηφόρα πορεία της ομάδας, εν μέσω τόσων προβλημάτων, αποφάσισαν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις.

Βατσινάς και Καζανάκης

Το "παρών" στην συνάντηση έδωσαν και δύο πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ, με εμπειρία πολλών χρόνων στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Ο λόγος για τους Φανούρη Βατσινά και Κώστα Καζανάκη, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στην προσπάθεια, με συνεισφορά και στον οικονομικό τομέα. Ταυτόχρονα όμως πρόκειται για δύο πρόσωπα που μπορούν να δώσουν στρατηγικές κατευθύνσεις, έχοντας ο καθένας τη διαδρομή του στον "ποδοσφαιρικό στίβο".

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα έχουν και διοικητική συμμετοχή μετά τις 12 Φεβρουαρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση. Αυτό είναι κάτι βέβαια που δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν και στην παρούσα φάση δεν είναι πρωτεύον, αφού υπάρχει χρονικό περιθώριο για "ζυμώσεις" στο συγκεκριμένο πεδίο. Όλες οι πιθανές επιλογές για το πώς θα "τρέξει" η ομάδα διοικητικά μετά τη συνέλευση θα συζητηθούν αναλυτικότερα το επόμενο διάστημα.

Η κουβέντα με Παπαδόπουλο

Άμεση ήταν η ενημέρωση προς τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος κλήθηκε στο χώρο συνάντησης λίγο αργότερα. Στον προπονητή του ΟΦΗ αναλύθηκε ο σχεδιασμός που υπάρχει για να προχωρήσει η ομάδα χωρίς προβλήματα, ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στη "μάχη" της ανόδου.

Έγινε συζήτηση για την κανονικότητα που πρέπει να υπάρξει και την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως φυσικά και για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση. Σ' αυτό το μέτωπο, ενεργό ρόλο έχει ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, που είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη Διοικούσα Επιτροπή και την τεχνική ηγεσία.

Μάλιστα, εντός της εβδομάδας αντιπροσωπία των μετόχων αναμένεται να βρεθεί στο ΒΑΚ για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές, αν και ζητήθηκε από το 45χρονο τεχνικό να τους ενημερώσει για τα νέα δεδομένα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News