default-image

Ποια τραγουδίστρια μπαίνει με τη Σπυροπούλου στο Survivor;

Life
Ποια τραγουδίστρια μπαίνει με τη Σπυροπούλου στο Survivor;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν αρχικά έμοιαζε με αστείο, τελικά ισχύει ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο Survivor και θα μπει και εκείνη στον στίβο της μάχης.

Η γνωστή παρουσιάστρια, για την οποία έχουν γραφτεί δεκάδες δημοσιεύματα σχετικά με την είσοδό της στο Survivor 2, θα κάνει την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης (εκτός απροόπτου) στο αποψινό επεισόδιο.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το trailer του επεισοδίου που προβλήθηκε αργά χθες το βράδυ. Η παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού δεν έδωσε την πολυαναμενόμενη είσοδο της Σπυροπούλου στο... πιάτο, αφού μας δείχνει μόνο το πίσω μέρος της, αλλά δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε πως είναι αυτή, ενώ ακούγεται ο Σάκης Τανιμανίδης να λέει πως μπαίνουν δύο νέες παίκτριες στο παιχνίδι.

Ομως, ποια είναι η άλλη παίκτρια;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, στο παιχνίδι λέγεται ότι θα μπει η πολύ fit και λάτρης της γυμναστικής Μαριάντα Πιερίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, ο ΣΚΑΙ δεν επιβεβαιώνει το όνομα αυτό - ούτε το διαψεύδει.

Πάντως η ίδια η Πιερίδη, στην τελευταία ανάρτησή της στο instagram πριν από δύο μέρες, έγραφε πως βρίσκεται στη Μαδρίτη.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News