ΕΛ.ΑΣ.: Παραμένει αντιστράτηγος ο Κρητικός, Μ. Καραμαλάκης

Κρήτη
ΕΛ.ΑΣ.: Παραμένει αντιστράτηγος ο Κρητικός, Μ. Καραμαλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διατηρητέος κρίθηκε ο Ηρακλειώτης αντιστράτηγος και επιτελάρχης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης, ύστερα από τις κρίσεις των αντιστράτηγων Αστυνομίας από το Συμβούλιο Κρίσης, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, και τη συμμετοχή δύο αντιστράτηγων του Στρατού Ξηράς.

Πάντως, η διαδρομή του κ. Καραμαλάκη αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν πολύ ικανό αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., ενώ είναι γνωστό ότι είναι αρκετά αγαπητός στην κοινωνία, και ο οποίος από τη θέση του αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου κρίθηκε και προήχθη τόσο σε βαθμό όσο και σε θέση, καταλαμβάνοντας ως υποστράτηγος για δύο θητείες τη θέση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης (ΓΑΔΠΚ).

Εν συνεχεία, το 2016 κρίθηκε αντιστράτηγος και τοποθετήθηκε επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας, ενώ στις κρίσεις του 2017 κρίθηκε διατηρητέος και τοποθετήθηκε στη θέση του επιτελάρχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., δηλαδή το Νο2!

Κατά τις χθεσινές κρίσεις κρίθηκε διατηρητέος αντιστράτηγος και κατά πληροφορίες θα παραμείνει στη θέση που σήμερα βρίσκεται, ωστόσο δεν απομένει παρά να ανακοινωθούν και οι τοποθετήσεις που συνήθως έπονται της ολοκλήρωσης των κρίσεων.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., το Συμβούλιο Κρίσης αντιστράτηγων Αστυνομίας έκρινε διατηρητέους τους Αριστείδη Ανδρικόπουλο, Μιχαήλ Καραμαλάκη, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και Χρήστο Δραγατάκη.

Ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του έκρινε τον Αντώνιο Μπάκα, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του επίτιμου γενικού επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας. Μετά τους αντιστράτηγους σειρά έχουν οι υποστράτηγοι.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Συμβουλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News