Μία Κρητικοπούλα, πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Ξιφασκία

Κρήτη
Μία Κρητικοπούλα, πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Ξιφασκία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων Ξιφασκίας κατέκτησε η 15χρονη Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη και γι' αυτό το λόγο οι Μινωικές Γραμμές αποφάσισαν να την τιμήσουν με μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.   

Η 15χρονη αθλήτρια εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Πανευρωπαϊκό, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας που θα λάβουν χώρα στις αρχές Μαρτίου στη Ρωσία και αρχές Απριλίου στην Ιταλία, αντίστοιχα.

Η τελετή που διεξήχθη στα Κεντρικά Γραφεία των Μινωικών Γραμμών στο Ηράκλειο παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αντώνη Μανιαδάκη και διευθυντικών στελεχών της εταιρείας είχαν σκοπό να συγχαρούν τη νεαρή κοπέλα γι' αυτό το κατόρθωμά της.

Όπως αναφέρει και χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Μινωικών Γραμμών:

«Οι Μινωικές Γραμμές μοιράζονται τη χαρά της μεγάλης επιτυχίας της, η οποία ήταν καρπός των προσπαθειών και των κόπων που η Μαρινέλα κατέβαλε, την συγχαίρουν για το ψυχικό σθένος και την επιμονή της και εύχονται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Οι Μινωικές Γραμμές θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα της Κρήτης που όλοι αγαπάμε, καθώς αποτελούν κοινές αξίες και αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και του κοινωνικού προσώπου της εταιρείας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News