Ξεκίνησε από την Κρήτη και ζει το δικό του… Survivor (video)

Κρήτη
Ξεκίνησε από την Κρήτη και ζει το δικό του… Survivor (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δικό του… Survivor ζει ο κ. Γιώργος Νικολαΐδης, ο Έλληνας που - ξεκινώντας από το Ηράκλειο, κάνει ένα μοναδικό ταξίδι με καταμαράν και προορισμό την Καραϊβική!

Ο κ. Νικολαΐδης μίλησε ζωντανά με τη Νικολέτα Σφακιανάκη και την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» από τα νησιά Barbados στην Καραϊβική!

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι πέρα από τον Ατλαντικό, αλλά η πέμπτη, έχοντας στο ενεργητικό του αρκετά ακόμη ταξίδια στη Μεσόγειο.

Στο μοναδικό αυτό ταξίδι του με καταμαράν, μαζί του είχε απλούς ανθρώπους, που διέθεταν ελάχιστη επαφή με τη θάλασσα και τους οποίους δεν γνώριζε προσωπικά. Οι άνθρωποι που ζουν μαζί του αυτή τη μοναδική εμπειρία ζωής, επιλέχθηκαν μετά από συνέντευξη, με βασικό κριτήριο το εάν μπορούν να ανταπεξέλθουν τόσες ημέρες μακριά από την καθημερινότητα τους, καθώς το συγκεκριμένο ταξίδι αποτελεί ένα «ταξίδι απομόνωσης», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από το Ηράκλειο, σταματώντας στην Αθήνα, στα Αιόλια Νησιά της Ιταλίας, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, στο Γιβραλτάρ και καταλήγοντας τελικά στα Barbados, ο κ. Νικολαΐδης, μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα, μέχρι σήμερα, βρίσκεται 45 ολόκληρες ημέρες μέσα στο νερό.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ (VIDEO)

Βέβαια δεν έλλειψαν και τα ευτράπελα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, καθώς, όπως ο ίδιος περιέγραψε στη Νικολέτα Σφακιανάκη, ένα βράδυ, όποτε και βρίσκονταν στη μέση του Ατλαντικού, ξέσπασε μία πάρα πολύ ισχυρή καταιγίδα, η οποία βέβαια δεν κατάφερε να τρομάξει ούτε τον ίδιο, ούτε και το υπόλοιπο πλήρωμα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δύσκολη καθημερινότητά του, καθώς η οικογένειά του βρίσκεται στο Ηράκλειο και έτσι δεν είναι συχνά μαζί τους. Βέβαια, όπως αναφέρει, αυτό τον κάνει να εκτιμά περισσότερο τη ζωή…

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News