Σεμινάριο και φιλικό για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Σπορ
Σεμινάριο και φιλικό για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Χανιά βρέθηκε την Κυριακή ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο και μάλιστα για… διπλό λόγο, με χρήσιμες πληροφορίες ενόψει της συνέχειας.

Οι αθλητές παρακολούθησαν σεμινάριο για τις αλλαγές κανονισµών που έγιναν από την iwbf (International Wheelchair Basketball Federation) , από τον καθηγητή διαιτησίας της iwbf και πρόεδρο της Σ.Δ.Ε.Κ.Κ. κο Σπύρο Τσούντσουρα. Οι νέοι κανονισµοί θα εφαρµοστούν από το ερχόµενο πρωτάθληµα.

Στη συνέχεια έγινε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τους Αετούς Κρήτης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ το οποίο θα ξεκινήσει στις 17-18 Φεβρουαρίου.

Ο προπονητής της ομάδας, Μάξιµος Χατζηδάκης, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά σχήματα.

Για την ιστορία , ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο επικράτησε µε 32-25. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το παιχνίδι έκαναν το ντεμπούτο τους και δύο νεότεροι αθλητές, Γιώργος Παπαδάκης και Φίλιππος Παπαδάκης.

Με ανακοίνωση του, ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θέλει να ευχαριστήσει την οµάδα των Χανίων για τη φιλοξενία καθώς και τον καθηγητή διαιτησίας κο Τσουντσουρα όπου εκτός από το μάθηµα για τους νέους κανονισμούς, έλυσε κάθε απορία των αθλητών µας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News