default-image

Γκρίνια από αύξηση στο πάρκινγκ του Πολιτιστικού

Κρήτη
Γκρίνια από αύξηση στο πάρκινγκ του Πολιτιστικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αγανάκτηση αντέδρασε πολίτης του Ηρακλείου απέναντι στις «αδιανόητες», όπως τις χαρακτηρίζει, αυξήσεις σε δημοτικό πάρκινγκ του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην επιστολή του ο δημότης καταγγέλλει ότι χρησιμοποιεί «το πάρκινγκ στο Πολιτιστικό Κέντρο εδώ και αρκετό καιρό με καθημερινό αντίτιμο 1,5 ευρώ».

Στη συνέχεια τονίζει ότι θα ήθελε να ενημερώσει αναφορικά με την «αύξηση από 1,5 ευρώ σε 2 ευρώ». Παράλληλα, όπως υποστηρίζει «το ίδιο ισχύει και για τις 6μηνες ή ετήσιες συνδρομές».

Η επιστολή του πολίτη καταλήγει ως εξής «είναι αδιανόητο σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ιδιαίτερα τώρα που έχουν μειωθεί οι θέσεις στάθμευσης λόγω της ανάπλασης του κέντρου του Ηρακλείου, να πραγματοποιείται αύξηση του αντιτίμου και μάλιστα κατά 33,33%».

Διαβάστε την επιστολή του πολίτη:

Χρησιμοποιώ το Δημοτικό πάρκινγκ στο πολιτιστικό κέντρο εδώ και αρκετό καιρό με καθημερινό αντίτιμο 1,5 Ευρώ.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 19/01/2018 ενημερώθηκα ότι έγινε αύξηση από 1,5 ευρώ σε 2 ευρώ, το ίδιο ισχύει και για τις 6μηνες ή ετήσιες συνδρομές.

Είναι αδιανόητο σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ιδιαίτερα τώρα που έχουν μειωθεί οι θέσεις στάθμευσης λόγω της ανάπλασης του κέντρου του Ηρακλείου, να πραγματοποιείται αύξηση του αντιτίμου και μάλιστα κατά 33,33%.

ΔΕΠΤΑΗ: Ήταν και παραμένει το φτηνότερο πάρκινγκ στο Ηράκλειο

Την ίδια ώρα, με δηλώσεις του στο neakriti.gr αναφορικά με το θέμα που προέκυψε ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ κ. Μηνάς Καπετανάκης αναφέρει ότι το πάρκινγκ στο Πολιτιστικό «ήταν και παραμένει το φτηνότερο στο Ηράκλειο». Μάλιστα, υποστηρίζει την αύξηση του αντιτίμου για τη χρήση του πάρκινγκ δικαιολογώντας την ως «απαραίτητη με βάση το κόστος λειτουργίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Μηνάς Καπετανάκης τόνισε «το πάρκινγκ του Πολιτιστικού Κέντρου ήταν και παραμένει το φτηνότερο πάρκινγκ στο Ηράκλειο ακόμα και με την αύξηση η οποία ήταν απαραίτητο να υπάρχει με βάση το κόστος λειτουργίας ώστε να είναι βιώσιμο. Επίσης η αύξηση αυτή ήταν η πρώτη μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News