default-image

Λ.Αυγενάκης: Καιρός να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για το ΒΟΑΚ

Κρήτη
Λ.Αυγενάκης: Καιρός να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για το ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

''Καιρός είναι να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Ο ΒΟΑΚ και οι δεκάδες νεκροί απαιτείται να μας κινητοποιήσουν όλους σε όποιο πολιτικό φορέα κι είμαστε χωρίς τα επικοινωνιακά τεχνάσματα που σήμερα χρησιμοποιούνται. Μιλάμε για ένα οδικό δίκτυο από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία αξιόπιστο κι ασφαλές για τους χρήστες του'' είπε μεταξύ άλλων στο Ράδιο 98,4 ο βουλευτής και γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναφερόμενος στην πρόταση του κόμματός του είπε πως θα αποφασιστεί το βέλτιστο δυνατό για το ΒΟΑΚ μόλις εξασφαλιστούν τα κρίσιμα δεδομένα και  η στρατηγική μελέτη, με τις εργασίες να γίνονται μέσω ΣΔΙΤ.

Η πρόταση του κόμματος, θα είναι και το αντικείμενο της σημερινής ανοιχτής εκδήλωσης με θέμα: "ΒΟΑΚ: Υπάρχει πραγματικός σχεδιασμός με χρονοδιάγραμμα; Η δική μας πρόταση", που θα πραγματοποιηθεί στο ΤΕΕ/ΤΑΚ (οδός Πρεβελάκη & Γρεβενών), απόψε στις 5 το απόγευμα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την παράταξη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ) του ΤΕΕ/Τμήματος Ανατολικής Κρήτης. 

Ομιλητές θα είναι ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργος Στασινός, ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν από τους: Μάξιμο Σενετάκη, πολιτικό μηχανικό-πρ. βουλευτή, Γιώργο Αγαπάκη διευθυντή Συγκοινωνιακών Έργων ΟΑΚ, Μιχάλη Χωραφά μέλος Αντιπροσωπίας ΤΕΕ και ΤΕΕ/ΤΑΚ, και Μιχάλη Γολοβάνη μέλος της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΑΚ, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News