Ένα τροχαίο με νταλίκα... μπλόκαρε ολόκληρη την πόλη -video

Κρήτη
Ένα τροχαίο με νταλίκα... μπλόκαρε ολόκληρη την πόλη -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κύριο θέμα συζήτησης εξελίχθηκε τη Δευτέρα το απίστευτο μποτιλιάρισμα που προκλήθηκε μετά το ντεραπάρισμα νταλίκας στην εθνική Ηρακλείου- Αγ.Νικολάου στο ύψος της γέφυρας της πλατείας Σινάνη. Ένα τροχαίο ήταν αρκετό για να μπλοκάρει μεγάλο τμήμα του Ηρακλείου από την εθνική έως το Γιόφυρο και από τον Εσταυρωμένο μέχρι και παραλιακή.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του βαρύτατου οχήματος το οποίο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Παραμένει άγνωστο τι προκάλεσε το τροχαίο  ωστόσο τη στιγμή εκείνη οι καιρικές συνθήκες ήταν κακές, καθώς έβρεχε και οι δρόμοι είναι ολισθηροί. Ο οδηγός ηλικίας περίπου 60 ετών τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Οι οδηγοί παρέμειναν «κολλημένοι» κατά μέσο ορό μια με δύο ώρες στο τιμόνι εξαντλώντας όλα τα αποθέματα της υπομονής και κάθε μετακίνηση- από την πιο σύντομη έως τη μεγαλύτερη σε διάρκεια- έμοιαζε με Γολγοθά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟΥΜΠΑΡΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ "ΕΦΕΡΕ"... ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΟΔΗΓΟ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Το τροχαίο "έφερε" απρόοπτα

Και σαν να μην φτάνει αυτό όσοι οδηγοί περνούσαν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας , αντί να έχουν το νου τους στο τιμόνι, έριχναν το βλέμμα τους στο τροχαίο με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.

Το επεισόδιο με οδηγό που σημειώθηκε μετά το τροχαίο
Η καραμπόλα αυτοκινήτων

Παράλληλα δεν έλειψαν και τα επεισόδια αφού ένας οδηγός στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας δεν υπάκουσε στις οδηγίες των ανδρών της αστυνομίας, με τους αστυνομικούς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες να ζητούν επιτακτικά την απομάκρυνση και μεταφορά του στο τμήμα, αν και τελικά δεν υπήρξε σύλληψη.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News