default-image

Στα «πράσα» διακινητές ναρκωτικών στο Ηράκλειο

Κρήτη
Στα «πράσα» διακινητές ναρκωτικών στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας «έπεσαν» σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο, τρεις ημεδαποί, που στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 170 γραμμάρια ηρωίνης.

Οι ημεδαποί ηλικίας 28, 46 και 60 ετών, είναι κατηγορούμενοι, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (22.01.2018) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 60χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους 174 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο κινητά τηλέφωνα.  

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News