Ειδήσεις

Άφαντος ο τυχερός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου 2 εκατ. ευρώ!

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του υπερ-τυχερού που έχει στα χέρια του το πρωτοχρονιάτικο λαχείο.Που αγοράστηκε;

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του υπερ-τυχερού που έχει στα χέρια του το πρωτοχρονιάτικο λαχείο του ΟΠΑΠ με τον πρώτο αριθμό.

Δεν έχει εμφανιστεί ακόμη για να παραλάβει το έπαθλο των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποιος είναι και γιατί εμφανίζεται τόσο... απρόθυμος να δρέψει τους καρπούς της καλοτυχίας του, έως αυτή τη στιγμή, παραμένει άγνωστο.

Αγοράστηκε στην Αιτωλοακαρνανία

Το μόνο δεδομένο είναι ότι η χρυσή πεντάδα του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου έχει πωληθεί στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Οι εικασίες που μπορεί να γίνουν για την βραδύτητα του νικητή να προσχωρήσει στις τάξεις των εκατομμυριούχων, είναι πολλές: Θα μπορούσε, επί παραδείγματι, να σκεφτεί κάποιος ότι ο τυχερός δεν έχει αντιληφθεί πως έχει στα χέρια του το μαγικό χαρτί που μπορεί να του αλλάξει τη ζωή για πάντα. Ή, μπορεί να μην διάβασε σωστά τους αριθμούς και να έμεινε προς στιγμήν με την εντύπωση ότι το όνειρό του να γίνει πλούσιος δεν έπιασε ούτε τον... λήγοντα.

Κατά καιρούς έχουν συμβεί κωμικοτραγικά, απίστευτα κι όμως αληθινά ευτράπελα με νικητές κληρώσεων που παρά λίγο να χάσουν τεράστιες περιουσίες. Ωστόσο, μοιάζει αδιανόητο το να έχει ξεχαστεί ένα Πρωτοχρονιάτικο λαχείο σε κάποια τσέπη, χαρτοφύλακα, τσάντα, συρτάρι κ.λπ. Εάν, παρόλ' αυτά, διαμένετε στην Αιτωλοακαρνανία ή κατά την περίοδο των εορτών είχατε περάσει από την περιοχή και στο πνεύμα των ημερών, αγοράσατε μια πεντάδα από το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο του ΟΠΑΠ, ψαχτείτε.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια