Ακούγεται για Κίρικες στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Ακούγεται για Κίρικες στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/1) ότι ο Ολυμπιακός πάει για στόπερ από την Ιταλία και στη Ρουμανία γράφουν για τον 29χρονο αμυντικό της Νάπολι, Βλαντ Κίρικες.

Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Τουλάχιστον αυτό είχε κυκλοφορήσει από την Ισπανία, από την πρώτη στιγμή που ο Όσκαρ Γκαρθία κάθισε στον κόκκινο πάγκο.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς βρίσκεται στην Βερόνα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ιταλική ομάδα και την ίδια στιγμή έρχεται ένα δημοσίευμα από την Ρουμανία να επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Βλαντ Κίρικες της Νάπολι.

Την Κυριακή (21/1) αναπτύχθηκε μία έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός "χτυπάει" στόπερ από το ιταλικό πρωτάθλημα και ο Ρουμάνος αμυντικός της Νάπολι είναι μία περίπτωση γνώριμη για τους "ερυθρόλευκους", αφού είχαν ασχοληθεί μαζί του τα τελευταία δύο καλοκαίρια.

Το δημοσίευμα της sport.ro είχε το εξής ρεπορτάζ: "Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κίρικες και είναι έτοιμος να κάνει πρόταση. Ο Κίρικες δεν είναι βασικός στη Νάπολι".

O 29χρονος στόπερ έχει φέτος μόλις 5 συμμετοχές στη Serie A, μία στο Κύπελλο και άλλη μία στο Champions League. Από την Ιταλία κυκλοφορεί εδώ και μέρες το σενάριο ότι ο παίκτης είναι στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές από τη Νάπολι.

Πηγή : Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News