Μοναδική συναυλία από μικρά παιδιά & σπουδαίους καλλιτέχνες

Κρήτη
Μοναδική συναυλία από μικρά παιδιά & σπουδαίους καλλιτέχνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μουσικές Σχολές «Χάρης Σαρρής» διοργανώνουν μια μοναδική συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στο κινηματοθέατρο «ΑΣΤΟΡΙΑ».

Τα μαθητικά ορχηστρικά σύνολα υπό τη διεύθυνση του καθηγητή κ. Λεωνίδα Πεπονάκη, η 100μελής παιδική και νεανική χορωδία υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας κ. Σύλβιας Στρούθου και το ορχηστρικό σύνολο των καθηγητών των Μουσικών Σχολών με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Χάρη Σαρρή, θα συμπράξουν με δύο σπουδαίους καλλιτέχνες, τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη και το Βασίλη Λέκκα.

Πρόκειται για μια μοναδική συνεργασία των δύο ερμηνευτών όπου θα τραγουδήσουν έργα γνωστών Ελλήνων συνθετών όπως των Μαρκόπουλου, Ξαρχάκου, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Σπάθα, Τρανταλλίδη και άλλων.

Πιο συγκεκριμένα, η συναυλία θα ξεκινήσει με τα μαθητικά ορχηστρικά σύνολα όπου με τη φωνή και τη λύρα του Χαράλαμπου Γαργανουράκη θα παρουσιάσουν έργα του Γ. Μαρκόπουλου και του Στ. Ξαρχάκου. Η χορωδία σ' αυτή τη μουσική διαδρομή θα «χρωματίζει» με το ρόλο της, πάντα με σεβασμό στα μουσικά έργα που θα συμμετέχει.

Τη σκυτάλη θα πάρει στη συνέχεια το ορχηστρικό σύνολο των καθηγητών όπου αρχικά με το Χαράλαμπο Γαργανουράκη και κατόπιν με το Βασίλη Λέκκα μας υπόσχονται μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά. Η συναυλία θα ολοκληρωθεί με τους δύο καλλιτέχνες ταυτόχρονα επί σκηνής να ερμηνεύουν αξεπέραστες επιτυχίες του Γ. Μαρκόπουλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News