Τούμπαρε νταλίκα στην εθνική - Mπλόκαραν οι δρόμοι - video

Κρήτη
Τούμπαρε νταλίκα στην εθνική - Mπλόκαραν οι δρόμοι - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στην εθνική οδό στο ύψος της γέφυρας στην πλατεία Σινάνη.

Νταλίκα ντεραπάρισε με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Όλο το φορτίο της νταλίκας που μετέφερε άμμο έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος και άνδρες της Τροχαίας βρέθηκαν στο σημείο για να διευθετήσουν την κίνηση.

Τραυματίστηκε ο οδηγός

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του βαρύτατου οχήματος το οποίο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Παραμένει άγνωστο τι προκάλεσε το τροχαίο  ωστόσο τη στιγμή εκείνη οι καιρικές συνθήκες ήταν κακές, καθώς έβρεχε και οι δρόμοι είναι ολισθηροί. Ο οδηγός ηλικίας πέριπου 60 ετών τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο "έφερε" απρόοπτα

Μάλιστα υπήρξαν και απρόοπτα όπως καραμπόλα αυτοκινήτων που σημειώθηκε στο αντίθετο ρέυμα κυκλοφορίας, ενώ ένας από τους οδηγούς που δεν υπάκουσε στις οδηγίες απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ "ΕΦΕΡΕ"... ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΟΔΗΓΟ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Φωτογραφία από αναγνώστη

Το απίστευτο μποτιλιάρισμα αποτυπώνεται στο video με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να προσπαθεί να προσεγγίσει το σημείο του ατυχήματος ενώ στην εθνική επικρατεί το αδιαχώρητο από το κυκλοφοριακό κομφούζιο:

Επικίνδυνες αναστροφές

Σύμφωνα με αναγνώστη του neakriti.gr απεγνωσμένοι οι οδηγοί έκαναν αναστροφές στην εθνική γεγονός που ελλοχεύρει τεράστιους κινδύνους όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε.

Φωτογραφία από αναγνώστη
Φωτογραφία από αναγνώστη
Φωτογραφία από αναγνώστη
Φωτογραφία από αναγνώστη
Φωτογραφία από αναγνώστη

Πάντως μπλόκαρε μόνο η εθνική αλλά κομφούζιο σημειώθηκε σε όλη τη γύρω περιοχή ενώ μπόλκαραν ακόμα και περιοχές όπως ο Αη Γιάννης Χωστός και το ΠΑΓΝΗ.

Μετά από μία ώρα έφτασε γερανός

Χρειάστηκε μια με δύο ώρες για να μπορέσει γερανός που κλήθηκε στο σημείο, να απομακρύνει το βαρύ όχημα.Παράλληλα η Τροχαία με τη συνδρομή ανδρών της πυροσβεστικής απομάκρυναν την άμμο από το οδόστρωμα. Έως τότε οι οδηγοί παρέμεναν κολλημένοι στο τιμόνι εξαντλώντας τα αποθέματα υπομονής τους.

Οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδαίτερα προσεκτικοί καθώς δύο ακόμα τροχαία σημειώθηκαν σήμερα μόνο στο Ηράκλειο, ενώ την Κυριακή έχασε τη ζωή του ένα 17χρονο παλικάρι στην εθνική οδό Ηρακλείου-  Αγίου Νικολάου.

>> ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ "ΕΣΒΗΣΕ" ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΙΧ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ 11ΧΡΟΝΟ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες - video: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News