Ειδήσεις

Πληρώνονται τα χρήματα από τις πρώην ασφαλιστικές εταιρίες

Ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες και βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίηση η καταβολή των χρημάτων από τις πρώην ασφαλιστικές εταιρείες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAΕ.

Όπως ανακοίνωσε ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής των εν λόγω εταιρειών, στις 19 Ιανουαρίου 2018 «δόθηκαν, νέες εντολές πληρωμής χρημάτων στους δικαιούχους για 2.064 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 1.931 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 1133 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ».

Τα νέα ποσά προσωρινών διανομών έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς των τραπεζών, που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής και είναι δικαιούχοι ή συνδικαιούχοι των λογαριασμών αυτών.

Η διαδικασία προσωρινής διανομής, είναι σε εξέλιξη και θα είναι, έως ότου καταβληθεί, στο σύνολο των πιστοποιημένων δικαιούχων, το ποσό των προσωρινών διανομών, για το οποίο έχει διατηρηθεί απόθεμα.

Οι καταβολές των ποσών στους δικαιούχους θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακολουθώντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης - επαλήθευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών και για διευκόλυνση, τα μέλη της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, μπορούν να απευθύνονται σε αυτή, στα τηλέφωνα 2821092306 και 2821092666.

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καθησυχάζει τα μέλη της, που μέσω αυτής πιστοποιήθηκαν να μην ανησυχούν και ενημερώνει τους Κρητικούς, που δεν έχουν δηλώσει δικαιούχοι από ασφάλιση ζωής και θέλουν να συμμετέχουν στο μέρισμα, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για τη σχετική πιστοποίηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια