default-image

Θύμα κλοπής έπεσε ηλικιωμένη στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Θύμα κλοπής έπεσε ηλικιωμένη στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια 76χρονη γυναίκα με προβλήματα υγείας που μένει μόνη της στις Μάλλες Ιεράπετρας, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι η αλλοδαπή οικιακή βοηθός της σε συνεργασία με τον σύζυγο της της έκλεψαν τις οικονομίες της  εκμεταλλευόμενοι την 24ωρη παραμονή της στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες  η 76χρονη ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο  Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου κρατήθηκε ένα βράδυ για παρακολούθηση και πήρε εξιτήριο την Κυριακή καθώς ένιωθε καλύτερα.

Όταν η γυναίκα που την πρόσεχε με το σύζυγο της πήγαν την ηλικιωμένη την Κυριακή στο σπίτι της, βρήκαν το εσωτερικό του άνω κάτω και ένα παράθυρο παραβιασμένο.

Η 76χρονη αφού διαπίστωσε ότι της έλειπαν  οι οικονομίες της, 1.600 ευρώ από τη σύνταξη της δηλαδή, θεώρησε ότι της τα είχαν αφαιρέσει οι ίδιοι στο διάστημα της απουσίας της, και έπειτα προσποιούνταν ότι δε γνώριζαν τίποτα.

Κάλεσε αμέσως το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας έκανε την σχετική καταγγελία εις βάρος του 42χρονου και της 46χρονης οι οποίοι λίγο αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς για να οδηγηθούν με τη σχηματισθείσα εις βάρος τους δικογραφία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ν. Λασιθίου.

 Στο μεταξύ και οι δυο φερόμενοι ως δράστες της κλοπής αρνούνται ότι έχουν σχέση με τη διάρρηξη, ενώ στην κατοχή τους δεν έχει βρεθεί το κομπόδεμα της 76χρονης.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News