Ειδήσεις

Στρατάκης - Γεροντής μας ταξιδεύουν μουσικά και Δια Κρητικά

Δίπλα σ' ένα καταξιωμένο λαουτιέρη και δημιουργό, τον Νίκο Στρατάκη, επίλεξε ο Γιώργος Γεροντής να κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Δίπλα σ' ένα καταξιωμένο λαουτιέρη και δημιουργό, τον Νίκο Στρατάκη, επίλεξε ο Γιώργος Γεροντής να κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Αυτή την Τετάρτη η εκπομπή Δια... Κρητικά ανιχνεύει το μουσικό ταλέντο του λαουτιέρη και ερμηνευτή Γιώργου Γεροντή. Επίσημος προσκεκλημένος του Γιώργου είναι ο Νίκος Στρατάκης.

Πρόκειται για τη πρώτη τους μουσική σύμπραξη παρουσιάζοντας έτσι το όνειρο του Γιώργου Γεροντή να συνομιλήσει μουσικά με τον καλλιτέχνη που ξεχωρίζει και θαυμάζει, μα και έναν από τους σκοπούς της εκπομπής Δια... Κρητικά: το να ενώνει τον παλιό με τον νέο καλλιτέχνη.

Μέσα από την εκπομπή στην ΚΡΗΤΗ TV μάλιστα, ο Νίκος Στρατάκης άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα αργήσει και η πρώτη δισκογραφική σύμπραξη του Νίκου και του Γιώργου.

Ο Γιώργος Γεροντής με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και το ταλέντο του στο λαούτο αναμένεται να χαράξει μια σπουδαία πορεία και οι εμφανίσεις του σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αυτό το επιβεβαιώνουν.

Παρέα με τον Γιώργο Γεροντή είναι ο Νίκος Στρατάκης, ο πατέρας του Δημήτρης Γεροντής, και ο Βαγγέλης Περράκης.

Δια.. Κρητικά την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 23:00 με την Βούλα Νεονάκη στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια