default-image

«Ο ψύλλος» ανεβαίνει ξανά για καλό σκοπό!

Κρήτη
«Ο ψύλλος» ανεβαίνει ξανά για καλό σκοπό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το να παρακολουθείς θέατρο ή να παίζεις ο ίδιος σε μια παράσταση είναι σπουδαίο και προσφέρει κάτι μοναδικό στην ψυχή σου. Όταν όμως όλο αυτό συνδυάζεται με μία κίνηση αγάπης προς ένα συνάνθρωπό μας, όλα γίνονται ξεχωριστά!

«Ο ψύλλος», μία σπουδή στα όνειρα που παρουσιάζεται από το Θεατροδρόμιο, ανεβαίνει ξανά στο σανίδι, αυτή τη φορά όμως για έναν ιδιαίτερο σκοπό: το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί σε έναν συνάδελφο - συντελεστή της παράστασης ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Η συμβολή του καθενός από εμάς μπορεί να αποβεί σημαντική για την υγεία του ανθρώπου ο οποίος μας έχει ανάγκη, ενώ παράλληλα η δική μας στήριξη θα είναι ένα δώρο στις ίδιες μας τις ψυχές.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 όλοι τρέχουμε στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου για να… δούμε θέατρο και να βοηθήσουμε με τον δικό μας τρόπο.

Η υπόθεση της παράστασης

«Ο ψύλλος μας με μέσο μια σαΐτα ταξιδεύει στις καρδιές όλων, διδάσκοντας μας να δουλεύουμε σκληρά για όσα αγαπάμε και ποτέ να μην τα παρατάμε!

Πέντε άνθρωποι επί σκηνής ζωντανεύουν το όνειρο του μικρού Ηλία, να σπάσει τα σύνορα του μικρού χωριού του, να πετάξει μακριά!»

Μην το χάσετε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News