Νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης η Λαμία

Ποδόσφαιρο
Νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης η Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λαμία... πάτσισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς του 2018, κερδίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν παθητικό ρόλο με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να πραγματοποιεί αρκετές προσπάθειες για γκολ. Ουσία, πάντως, δεν βρήκαν και για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ αναθάρρησαν και είχαν δοκάρι στο 62', και 10 λεπτά αργότερα (72') σε μία πολύ περίεργη φάση ο Παπαδόπουλος, τερματοφύλακας της Λαμίας, γέμισε τη μπάλα η οποία έσκασε στο έδαφος και έπιασε στον... ύπνο τους αμυντικούς του Αστέρα. Ο Καραγιάννης εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη αντίδραση αμυντικών και τερματοφύλακα και σκόραρε για το 1-0 της νίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη αγωνιστική η Λαμία θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο Αστέρας θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι (58' Ακόστα), Ορτέγκα (67' Καραγιάννης), Βάντερσον (80' Κουτρομάνος), Μπούντνικ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (75' Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ντουντού (81' Μαντίντα), Τσιλιανίδης, Τόνσο, Ισνάλδο (46' Κώτσιρας), Μανιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News