Ειδήσεις

Κάλεσμα στο «Γεντί Κουλέ» από τους οργανωμένους

Το δικό τους μήνυμα συσπείρωσης και κάλεσμα στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Πόντου έστειλαν σύσσωμοι οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ.

Το δικό τους μήνυμα συσπείρωσης και κάλεσμα στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου έστειλαν σύσσωμοι οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ.

Ανακοίνωση- κάλεσμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ, προκειμένου να βρεθεί στο «Γεντί Κουλέ» και να στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλλει το ποδοσφαιρικό τμήμα εξέδωσαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι των κρητικών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Άλλο ένα κομβικό παιχνίδι μέσα σε διάστημα 3 ημερών φτάνει και η νίκη είναι μονόδρομος. Μια νίκη που θα κρατήσει την ομάδα μας σε απόσταση αναπνοής από τις 2 πρώτες θέσεις. Γι αυτό λοιπόν αδέρφια ΟΜΙΛΙΤΕΣ ας το κάνουμε ξανά όπως τη Τετάρτη.

Όλοι μαζί μια γροθιά, μια φωνή να στηρίξουμε τους παίχτες και το προπονητή και να σταθούμε δίπλα τους σ αυτή τη τιτάνια προσπάθεια που καταβάλουν. Ας κρατηθούμε ΟΛΟΙ έτσι, όπως την Τετάρτη, συσπειρωμένοι και παθιασμένοι να νιώσουν κ αυτοί ότι "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ", και στο τέλος να ζήσουμε ξανά αυτή την ανεπανάληπτη στιγμή ηδονής με όλο το γήπεδο όρθιο και το "ΟΦΗ ΟΦΗ" να δονεί τα Καμίνια. Πάμε γερά όπως την Τετάρτη γιατί ΤΟ "ΚΑΜΙΝΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΖΕΙ"

Snakes 4 Heraklion club,   Κρήτες - 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Αρχανες 4»

Σχόλια