Στέγαστρο πάρκινγκ αποκολλήθηκε στο κέντρο της πόλης

Κρήτη
Στέγαστρο πάρκινγκ αποκολλήθηκε στο κέντρο της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν από τα ξημερώματα της Πέμπτης ολόκληρη την Κρήτη. Η κακοκαιρία, που σαρώνει το νησί, είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση πολλών προβλημάτων.

Δέντρα ξεριζώθηκαν τόσο στο Ηράκλειο όσο και στα Χανιά, βάρκες αναποδογύρισαν στο μικρό ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, ενώ διαφημιστικές πινακίδες έχουν αποκολληθεί από τις θέσεις τους. Επί ποδός συναγερμού βρίσκονται από νωρίς το πρωί οι υπηρεσίες προκειμένου να προλάβουν τυχόν ατυχήματα. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, παρά την κακοκαιρία, να απομακρύνουν όσα αντικείμενα έχουν φύγει από τις θέσεις τους ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα κάποιου πολίτη. Όμως τα προβλήματα φαίνεται να μην έχουν σταματημό.

Αναγνώστρια του neakriti.gr έστειλε φωτογραφίες από το κέντρο του Ηρακλείου. Στις εικόνες διαγράφεται ξεκάθαρα η αποκόλληση στεγάστρου ιδιωτικού πάρκινγκ στην οδό Χορτατσών, που βρίσκεται παράλληλα της Χάνδακος.

Συγκεκριμένα η αναγνώστρια αναφέρει ότι «ο αέρας σήκωνε ολόκληρο στέγαστρο ιδιωτικού πάρκινγκ με κίνδυνο να φύγει κομμάτι λαμαρίνας στο δρόμο. Παρόλο το φοβερό αέρα , όπου δεν μπορούσες να σταθείς όρθιος στο δρόμο, ήρθε η πυροσβεστική και με μεγάλη προσπάθεια και βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα οι πυροσβέστες έβγαλαν το κομμάτι που σήκωνε ο αέρας και κάρφωσαν τα υπόλοιπα....

Η γειτονιά ευγνωμονεί αυτούς τους ανθρώπους».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΒΑΡΚΕΣ, ΚΑΔΟΙ, ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ "ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ" ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου: 8 με 9 μποφόρ σφυροκοπούν την Κρήτη

Θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ σφυροκοπούν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης όλη την Κρήτη και τα πελάγη της.

Εκτεταμένο κύμα κακοκαιρίας που "χτυπάει" τα βορειοανατολικά Βαλκάνια και κινείται ανατολικά, φαίνεται να επηρεάζει ραγδαία και τον καιρό στη χώρα μας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου οι θυελλώδεις άνεμοι δυτικοί - βορειοδυτικοί θα πλήττουν το δυτικό και το ανατολικό Κρητικό πέλαγος με ένταση 8 με 9 μποφόρ.

Οι άνεμοι ξεκίνησαν ξαφνικά τα ξημερώματα της Πέμπτης να σφυροκοπούν την Κρήτη και η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει ως αργά το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News