Ειδήσεις

Γιατρός βρήκε πορτοφόλι γεμάτο λεφτά σε πολυσύχναστο δρόμο

Σε μια συγκινητική πράξη προέβη γνωστός μικροβιολόγος του Ηρακλείου που βρήκε φουσκωμένο πορτοφόλι 22χρονης.

Σε μια συγκινητική πράξη προέβη γνωστός μικροβιολόγος του Ηρακλείου που βρήκε και επέστρεψε σε Ανωγειανή το πορτοφόλι της γεμάτο χρήματα και έγγραφα.

Πρόκειται για τον Αντώνη Τζωρμπατζάκη, έναν επιστήμονα που απέδειξε το ήθος του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το anogi.gr 22χρoνη Ανωγειανή περνώντας σήμερα από την λεωφόρο Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές της υποθέσεις, έχασε το πορτοφόλι της σε ένα από τους πιο κεντρικούς  δρόμους του Ηρακλείου. Παρά τις προσπάθειες της το πορτοφόλι δεν ανευρέθη και η ίδια έκανε αναφορά σε αστυνομικό τμήμα της πόλης για την απώλεια του. Το πορτοφόλι εκτός από όλα τα χαρτιά της κοπέλας περιείχε και ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό.

Πως βρήκε την 22χρονη

Εκείνες τις στιγμές που η κοπέλα έχασε το πορτοφόλι της σε μια γωνία ενός δρόμου, ο γιατρός κ.Τζωρμπατζάκης για καλή της τύχη το βρήκε περνώντας από το σημείο, καθώς στη λεωφόρο Καλοκαιρινού διατηρεί και το ιατρείο του.Κοιτάζοντας τα χαρτιά μέσα στο πορτοφόλι ο γιατρός διαπίστωσε μέσω του επωνύμου της κοπέλας ότι έλκει την καταγωγή της από τα Ανώγεια.

Κοιτάζοντας  λοιπόν τον τηλεφωνικό κατάλογο, τηλεφώνησε σε κεντρική επιχείρηση των Ανωγείων στην πλατεία Μεϊντάνι προς ανεύρεση της γυναίκας που έχασε το πορτοφόλι της!

Η κοπέλα που απάντησε στο τηλεφώνημα κατάφερε να βρει την 22χρονη και να την φέρει σε συνεννόηση με τον γιατρό ώστε το πορτοφόλι της να επιστραφεί άμεσα σε συνάντηση που θα έχουν στο Ηράκλειο.

Σχόλια